duminică, aprilie 14, 2019

Jurnalul unei femei simple { 2019 : s.15/52}


 PENTRU ASTAZI... 

 Duminica, 14 aprilie 2019


♥  AFARA...

 e rece si ploua. A plouat aproape toata saptamana, ceea ce a fost super, fiindca era nevoie de cateva zile de ploaie serioasa.Saracele plante mureau de sete.




 MA GANDESC...

  ca problemele legate de gradinuta, pe care le aveam saptamana trecuta :)), s-au rezolvat : afara a plouat si am semanat trifoi pe unde a mai fost nevoie. Apoi am gasit la Lidl arcade pentru gradina, cu 40 de ron bucata :), ieee. Mi-am cumparat doua, mai trebuie  trandafirii care sa urce pe ele :).





 SUNT RECUNOSCATOARE...

pentru toate lucrurile bune, frumoase si interesante care se gasesc pe internet, si pentru toti oamenii care le creeaza.De exemplu, pentru aceasta imagine minunata :)


 IMI PLAC...

toate lucrusoarele care tin de papetarie - agende, caiete, creioane, culori, markere, etc..


CE MAI MESTERESC/CREEZ...
am inceput sa unesc patratelele colorate pe care le-am crosetat pentru fata de perna.



 ♥ MA UIT LA...

...adica m-am uitat :) la War Room (2015). Filmul prezinta povestea unei familii care isi schimba viata dupa intalnirea cu Miss Clara, o femeie in varsta, care ducea o viata puternica de rugaciune. Eu una am gasit acest film foarte frumos si motivational.



 Una din actritele principale din film este Priscilla Shirer, autoare si vorbitoare motivationala de orientare crestina (apartine unei congregatii non-denominationale din SUA). Doua dintre cartile ei au aparut si in lb. romana. Prima are legatura cu filmul si are ca subiect rugaciunea.




  PENTRU SAPTAMANA VIITOARE IMI DORESC...

...sa citesc Biblia in fiecare zi si sa imi tin la zi bujo-ul si jurnalul de rugaciune. Am inceput sa citesc Noul Testament si vreau sa incep iar sa transcriu din textul Sf. Scripturi. Am mai facut asta pe pasaje, in functie de un subiect, dar acum vreau sa transcriu cate o carte. Ma gandesc sa incep cu Sf. Evanghelie dupa Ioan.




  UN CITAT PREFERAT PENTRU AZI...




♥ O FOTOGRAFIE*MAI MULTE :)  DE SAPTAMANA ASTA...


...dupa ploaie..






Va doresc o zi minunata si multumesc pentru vizita!
 Irina