sâmbătă, august 10, 2019

Jurnalul unei femei simple { 2019 : s.32/52}


 PENTRU ASTAZI... 
  Sambata , 10 august  2019
♥  AFARA...

 e caaald...nu ca m-as plange :)). Oricum , nu e canicula, sunt vreo 34 de grade, nu 40 :). Si bate un vanticel placut. Dar am inteles de la meteo ca urmeaza niste zile cu temperaturi de peste 38 de grade. Ieee... :))



 MA GANDESC...

   ca toate lucrurile urate de care am auzit la stiri in ultimele saptamani - crime, violuri, trafic de persoane m-au facut sa-mi pun mai mult problema sigurantei copiilor. In ultimul an le-am lasat pe fete sa se descurce si singure cu transportul acasa- scoala si le-am dat voie sa mai iasa in oras cu prietenele, fara a fi insotite de un adult...dar nu mai sunt sigura ca e o idee asa de buna.
Evident ca nici sa inchizi copiii in casa nu e o solutie, fiindca pana la urma trebuie sa se descurce si singuri, sa faca fata pericolelor.De altfel nici eu nu ma simt cine stie ce pregatita in caz de ceva - am lasat siguranta noastra asa de mult pe mana altora, incat am devenit victime sigure.
Trebuie sa facem ceva, astfel incat sa nu mai fim chiar asa la mana autoritatilor, ca se pare ca asteptam degeaba ajutor din partea lor...
 Dar mai presus de toate precautiile noastre omenesti avem nevoie de mai multa rugaciune pentru copiii nostri...si sa-i invatam si pe ei sa se roage, si sa-si puna o nadejde neclintita in Dumnezeu.

 IMI PLAC...

petuniile, fiindca sunt putin pretentioase si rezista la caldura.Cateva secrete pentru ingrijirea petuniilor - udate imediat ce pamantul incepe sa se usuce, ingrasamant foliar o data pe saptamana si curatate de florile uscate,


 CE MAI GATESC...
 pastai galbene calite, cu usturoi si mamaliguta. Si pepeneee...




CE MAI MESTERESC/CREEZ...

am mai multe proiecte in lucru, dar cel mai mult lucrez acum la ie.
 Am inceput si o papusica crosetata pentru Ale, as vrea s-o termin luna asta, daca pot ...


 ♥ CITESC...

  Filocalia de la Optina. Multe lucruri de folos, care merita retinute si puse in lucrare :)

  PLANURI PENTRU SAPTAMANA VIITOARE ...

Dimineata o sa mergem in oras, fetele au niste cursuri.Cat stau ele acolo mi-am propus sa cos si sa citesc Noul Testament - mai am cateva carti si l-am terminat :)

  UN CITAT PREFERAT PENTRU AZI...


Sunt recunoscatoare pentru lumea minunata in care traiesc!




Va doresc o zi minunata si multumesc pentru vizita!
 
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjCLkU8N5FJqNnubp9cfN0gutdvtkXKth90CYPmRjoimq5WbmhwCXdsVZBwbPtBNDGvE2qIDd5JoLNTHnqfPFyWyDgzmpdZV6w-TORCA7yup4TTaH0S422hfeOo5ONz4bdfJF929sXnW60/s1600/e1.jpg