sâmbătă, august 17, 2019

Jurnalul unei femei simple { 2019 : s.33/52}


 
 PENTRU ASTAZI... 
  Sambata , 17 august  2019


♥  AFARA...


 e  foarte placut, sunt 26 de grade. Dimineata cerul era acoperit, dar acum a iesit soarele.Miroase a toamna deja. E seceta mare, totul e uscat, curtea arata ca parjolita...


 MA GANDESC...

   ca  am reusit sa scriu o postare pe zi saptamana asta, asa cum mi-am propus.


 CE MAI GATESC...
 
Am facut un bors de perisoare cu muult leustean. Si cu smantana , mmm...Pentru pranz ma gandesc la niste pui cu piure si salata, n-am mai mancat de mult.

CE MAI MESTERESC/CREEZ...

  am cusut la ie saptamana asta, dar nu foarte mult, ca n-am avut timp ♥ CITESC...

 Intoarcerea la iubire de Mariane Williamson. Am ajuns la ea dupa ce am vazut filmul ,,Akeelah and the Bee,, (2006). Profesorul care o pregatea pe Akeelah pentru concurs a pus-o sa citeasca un fragment din cartea asta, care m-a miscat foarte mult   PLANURI PENTRU SAPTAMANA VIITOARE ...

Toata saptamana o sa fiu in oras dimineata, cu fetele.Apoi acasa, cu treburile obisnuite - mancare, curatenie...Ma bucur ca le-am inscris la cursul asta, ne ajuta sa reintram in ritmul de scoala, cu  program fix.
Luni vreau sa fac si restul de cumparaturi pentru septembrie - haine, caiete si ce mai e nevoie.
Mai am de rezolvat ceva pe la primarie, de achitat una alta, de facut abonamente la metrou si autobuz...


  UN CITAT PREFERAT PENTRU AZI...
 

Cea mai mare frică a noastră nu este faptul că suntem inadecvaţi, ci este faptul că suntem puternici peste măsură. Lumina noastră, şi nu întunericul din noi ne înspăimântă cel mai tare. Ne întrebăm adesea: cine sunt eu ca să fiu strălucitor, minunat, talentat, fabulos? Cine eşti tu ca să nu fii? Eşti un copil al lui Dumnezeu şi faptul că joci la scară mică nu serveşte lumea. Nu este nimic grandios în a te micşora pe tine însuţi astfel încât ceilalţi să nu se simtă în nesiguranţă alături de tine. Cu toţii suntem meniţi să strălucim. Ne-am născut să manifestăm gloria lui Dumnezeu în noi înşine. Iar asta nu se află în doar unii dintre noi, ci în fiecare. Şi când ne lăsăm propria lumină să strălucească, le dăm şi celorlalţi permisiunea să facă la fel. Când ne eliberăm de propria frică, prezenţa noastră îi eliberează automat pe ceilalţi.

Marianne Williamson- Intoarcerea la iubire

https://1.bp.blogspot.com/-WX_EoDUvIkc/WnreX19Mr1I/AAAAAAAAMDk/_-zMqGUPQc41P0smRdLS0JCuY8L93swRACLcBGAs/s1600/e1.jpg