sâmbătă, septembrie 21, 2019

Jurnalul unei femei simple { 2019 : s.38/52 }

 


 PENTRU ASTAZI... 
  Sambata ,21  septembrie   2019


♥ AFARA...
 e   chiar placut, sunt in jur de 15  de grade, straluceste soarele si nu bate vantul. Ieri a fost foarte frig, am ajuns la serviciu inghetata bine.




 MA GANDESC...
 ca mi-e dor de niste ploaie din aia mocaneasca, sa tina macar o saptamana si sa spele tot praful si tot nectarul de abrozie din aer . Ar fi momentul sa plantez bulbi de toamna, dar e imposibil sa pun ceva, pamantul e piatra de uscat.


♥ CE MAI GATESC... 
Am facut o ciorba de gaina  si , la felul doi o sa fac pui la cuptor cu garnitura de orez arabesc  si iaurt.

 CE MAI MESTERESC/CREEZ...  
am inceput o pereche de sosete din alpaca drops - sunt asa de moooi si de pufoase, parca ar fi niste norisori :)).Am vrut sa le fac un model cu frunze, dar dupa ce am gresit si am desfacut de vreo 4 ori am renuntat - merge mai repede fara model si pot sa lucrez si cand sunt obosita, ca nu e nevoie de concentrare :))
Mai am un fir fain cu care as vrea sa lucrez un sal si, dupa frigul tras ieri :)), musai sa-mi lucrez o caciula. Ma gandesc la ceva gen capison sau ,,burlan,, cum ii zicea pe vremuri.



 CE  ASCULT...
ceva usor, relaxant, de toamna ...



 ♥ CITESC...
Mi-am facut cont pe GOODREADS, ca sa-mi stimulez motivatia pentru lectura :)).
Luna asta n-am citit nimica cap - coada, dar mi-a venit chef sa ma cufund intr-o carte, asa ca recitesc Intrebarile potrivite de Debbie Ford.



  PLANURI PENTRU SAPTAMANA VIITOARE ...
pe langa rutina obisnuita vreau  sa citesc zilnic, sa tricotez, sa am grija la alimentatie, sa merg pe jos minim 30 min. zilnic, sa ma hidratez suficient, sa ma culc si sa ma trezesc devreme.

  UN CITAT PREFERAT PENTRU AZI...


♥ MOMENTE DIN SAPTAMANA CE A TRECUT...








Va doresc o zi minunata si multumesc pentru vizita!
 Irina

Iti mulțumesc ca vizitezi Dulce Casa!Daca ti-a placut acest articol poti il poti impartasi altora folosind butoanele de mai jos :). Deasemenea, poti vizita si aprecia pagina de Facebook sau pe cea de Instagram a blogului.