luni, ianuarie 06, 2020

Jurnalul saptamanii { 2020 : s.1 /53 }



♥ PENTRU SAPTAMANA...
  • 1 din 53
  • 30 decembrie 2019- 5 ianuarie 2020

♥ VREMEA...
e calduroasa pentru aceasta perioada a anului, nici urma de ninsoare.Ziua a fost mereu peste 0 grade, noaptea a scazut, dar maxim -3,-4 grade.

♥ MA GANDESC ...
la cum vreau sa-mi reorganizez biroul unde imi petrec timpul citind sau scriind.Vad ca in ianuarie da in mine cheful de roz :)), asa ca mi-am cumparat de la Pepco cateva accesorii pink :)).Biroul e alb , cu sertare verzi, si intentionez sa-l fac alb cu roz sau cu rosu, inca nu sunt hotarata :), folosind niste autocolant. Mai am in plan sa cumpar niste rafturi de la ikea, ca sa reorganizez niste lucruri.
Biroul meu e la noi in dormitor, si e spatiul unde dimineata imi beau cafeaua si citesc, imi scriu agenda sau ma rog, asa ca vreau sa fie un coltisor cat mai placut si mai atractiv.





 ♥ SUNT RECUNOSCATOARE PENTRU...
zambilele care cresc iarna in ghiveci, e asa de placut sa am cate una pe birou sau pe pervaz.




 ♥ UNUL DIN LUCRURILE MELE PREFERATE...
iarna, in casa, cu pisici si fire de tricotat :)


sursa imagini- pinterest.com

 ♥ CE MAI MESTERESC/CREEZ...
 la jurnalul meu de rugaciune.As vrea, pentru el, un caiet mecanic mai dragut decat cel pe care il am acum, dar n-am gasit nimic la noi, deocamdata si cred ca o sa-i fac eu o coperta asa cum imi doresc. Ma gandesc la ceva in genul asta, mi-a placut foarte mult :


realizat de  woodlandcottagefarm- etsy.com


♥ CITESC/MA UIT/ASCULT...
Incep anul cu cartea Priscillei Shirrer ,,Rugaciunea fierbine,,.O citesc din nou, pe indelete, fiindca as vrea ca anul acesta nu doar sa citesc despre rugaciune, ci sa ma rog, iar aceasta este o carte foarte practica, care te pune la treaba.



 ♥ UN CITAT PREFERAT...


 ♥ DIN BUCATARIA MEA SAPTAMANA ASTA...

...friptura de Revelion...


... am mai avut sarmalute in foi de vita, piftie de porc si salam de biscuiti, facut dupa o reteta pe care am vazut-o pe Paprika :)

 ♥ MI-A PLACUT...

 cutia asta de la ikea, am pus ochii pe ea :))


ikea.ro


 ♥ PLANURI PENTRU SAPTAMANA VIITOARE...
sa termin aceasta postare pe care am inceput-o ieri :)).In rest , nimic deosebit - treburile casei, lectura si poate ceva tricotat/crosetat. Vreau sa postez primul  Yarn Along pe anul asta :)


 ♥ O FOTOGRAFIE/MAI MULTE DE SAPTAMANA ASTA ...

  ...masa de Revelion..



.....primul apus din 2020


.....pisici :))






Va doresc o seara minunata si multumesc pentru vizita!
Irina


!Iti mulțumesc ca vizitezi Dulce Casa!Daca ti-a placut acest articol poti il poti impartasi altora folosind butoanele de mai jos :). Deasemenea, poti vizita si aprecia pagina de Facebook sau pe cea de Instagram a blogului.