duminică, mai 10, 2020

Jurnalul saptamanii { 2020: s.19/53 }

jurnal dulce casa 


♥ PENTRU SAPTAMANA...
  • 19 din 53
  • 4-10 mai  2020

 ♥ VREMEA...
a fost mai rece pe la inceputul saptamanii, a si plouat, dar pe urma s-a incalzit, azi a fost o zi de vara, practic :)






♥ MA GANDESC ...
ca toata saptamana am vrut sa scriu pe blog dar, ce sa fac, instagramul mi-a fost cumva mai la indemana.Scoala si gradinita online ne ocupa ceva timp, treburile casei trebuie facute si ele, in curte iar, e treaba...poate o sa fiu mai harnica saptamana asta :)
Pe 5 mai a fost ziua mea de nume, Sf. Irina- multumesc tuturor celor care m-au felicitat, sa aveti multe bucurii!n-am serbat in nici un fel, de fapt am fost ocupata si n-am prea avut timp sa ma gandesc la asta.Anul acesta nu mi-am serbat nici ziua de nastere, ca a picat la inceputul pandemiei si ma simtem prea prost dispusa ca sa-mi arda de petreceri :)).Asa ca am comandat un tort , o sa-mi cumpar un cadou si o sa ma serbez saptamana care vine :)).In familie, ca de obicei, nu va ganditi ca intind mese acum, in plina pandemie de covid :)). Nici inainte nu faceam asta, deci, nimic nou sub soare :)
Am vazut ca lumea s-a relaxat, ieri erau vecinii pe la porti, iar la ,,chiosc,, cativa barbati beau bere impreuna, circulatia pe sosea e ca inainte, vajaie tirurile in disperare...sincer, mie mi-a placut linistea de la inceput, mi-ar fi placut sa se mentina.

♥ SUNT RECUNOSCATOARE PENTRU...
scoala online.Stiu ca multe mamici se plang ca le este greu sa se descurce cu asta, si ca e obositor, dar noua ne place.Bine, aici e avantajul ca fetele mari se descurca singure cu aplicatii, platforme si asa mai departe, doar cu cele mici fac eu, plus serviciul meu - tot online- dar e ok. Pentru copii mi se pare mai bine, nu se mai scoala la prima ora, nu pierd timp cu imbracatul, drumurile, etc..A disparut si mult din stresul interactiunii cu colegii si cu profesorii, au mai mult timp liber sa faca lucruri care le plac sau sa iasa afara...daca ma intrebati pe mine lucrurile ar putea foarte bine sa ramana asa, macar partial :).


♥ UNUL DIN LUCRURILE MELE PREFERATE...e sa scriu pe blog si de fiecare data cand il deschid regret ca nu scriu zilnic, de multe ori m-am gandit, mi-am propus, dar nu am reusit. Cred ca n-am fost suficient de hotarata :).


♥ CE MAI MESTERESC/CREEZ...tricotez la paturica mea verde, am reusit performanta sa trec la randul urmator :)). Am scos si ia la indemana, ar fi ceva de vis daca ar fi gata pana pe 24 iunie, dar nu cred :)))
Am crosetat si niste suporturi pentru farfurii, cadou pentru cineva, imi place mult cum au iesit si le-am lucrat foarte repede :).Cred ca o sa fac si pentru noi, dar sa vad din ce material.


♥ CITESC/MA UIT/ASCULT..
ascult...
carti audio de pe youtube.Asa reusesc sa mai si tricotez, in timp ce ascult chestii constructive :)
citesc...
doar din Biblie
m-am uitat la...
nimic, nu am gasit nici un film in care sa merite sa investesc timpul vizionarii :)


♥ DIN GRADINA MEA
  • au inceput sa infloreasca trandafirii
  • bujorii stau sa infloreasca
  • am recoltat din salata si ceapa
    menta si toate aromaticele au inceput sa creasca
  • am cumparat petunii pentru ghiveciul de la fereastra


♥ DIN MENIUL SAPTAMANII
chestii rapide, usoare - carne si legume la cuptor, salate, omleta, gustari reci



♥ UN CITAT PREFERAT...


Şi aruncaţi asupra Lui toate îngrijorările voastre, căci El Însuşi îngrijeşte de voi.
1 Petru 5:7


♥ PLANURI PENTRU SAPTAMANA VIITOARE...
cu harul si cu voia lui Dumnezeu :)
  • sa ma trezesc devreme
  • sa imi fac treburile cu maxima eficienta
  • sa incep a doua altita la ie
  • sa tricotez un patrat la paturica
  • sa mancam afara
  • sa termin de polizat si de lacuit masa de afara
  • sa pun plase de tantari la geamuri
  • sa stropesc trandafirii contra puricilor si a altor lighioane
  • sa stropesc cu ingrasamant

♥ O FOTOGRAFIE/MAI MULTE DE SAPTAMANA ASTA






Va doresc o saptamana minunata si multumesc pentru vizita!
Irina


!Iti mulțumesc ca vizitezi Dulce Casa!Daca ti-a placut acest articol poti il poti impartasi altora folosind butoanele de mai jos :). Deasemenea, poti vizita si aprecia pagina de Facebook sau pe cea de Instagram a blogului.