duminică, ianuarie 31, 2021

Bucurii de ianuarie - saptamana 4



 

  Bine v-am gasit in a patra saptamana a provocarii Bucurii de Ianuarie!

Am ajuns la sfarsitul lunii, sper ca v-a placut provocarea mea si ca v-ati bucurat de acest inceput de an, in ciuda problemelor si a supararilor :), daca ati trecut prin asa ceva. Daca nu, cu atat mai bine :).

 Un coltisor confortabil

Saptamana asta mi-am gasit linistea si confortul tot la birouasul meu, unde am citit, am crosetat si mi-am completat agenda bujo pentru luna februarie.


Un proiect creativ

Am terminat fata de perna  , ma duce cu gandul la culorile alese anul trecut pentru luna ianuarie. A ramas sa o montez si imbrac o perna cu ea :). Poate fac si un tutorial pe tema asta :)



Tratatia saptamanii

Wafele de casa au fost senzatia saptamanii :)). Am niste retete de wafe, aici si aici, daca doriti sa va inspirati :). Sunt usor de facut, si compozitia se poate pastra in frigider de seara pana dimineata, daca vreti wafe calde la micul dejun :) 


Plante/flori 

Au inlorit narcisele, ghioceii inca nu. Ma gandesc sa imi fac curaj :)) si sa imi cumpar niste plante adevarate, poate totusi rezista. Am o yucca micuta, i-a mancat pisica frunzele :)).A supravietuit, saraca, dar arata jalnic.Cred ca o sa iau niste cactusi :)).


Lumini si luminite

Inca ma bucur de lumanarea de soia, are un parfum delicat, foarte placut. 


 

Ceva de citit

Stau prost de tot cu lectura, nici gand sa citesc macar doua carti lunar, asa cum mi-am propus. Poate recuperez in februarie :).


Grija de sine
 
Ma hidratez, imi iau zilnic vitaminele si fierul, si ma bucur de ce mi-a daruit Dumnezeu :).


Recunostinta
 
pentru ninsorile de saptamana aceasta. A fost asa de frumooos!iarna fara ninsoare nu e iarna :) 
 
 


pentru sosete tricotate - imi place sa vad ca mai si termin din proiectele incepute :))
 
 
pentru culori de iarna 
 
 

Sper ca v-a facut placere sa fiti alaturi de mine in a patra  saptamana a provocarii.Daca ati scris un articol pe blog puteti lasa linkul la comentarii, sau ne puteti impartasi gandurile si fotografiile voastre pe instagram sau pe facebook, folosind hastagul  #bucuriideianuarie .

Va doresc o saptamana frumoasa, si un inceput de februarie minunat!
 
Cu drag, 
 
 



2 comentarii:

Dana spunea...

Doamne ajuta! Va urmaresc de ceva vreme si postarile dumneavoastra ma relaxeaza mereu. Imi place ca exista familii sanatoase si echilibrate printre noi, crestinii ortodocsi. Sunt tare frumoase orhideele, au ,,viata,, lunga si aduc multa bucurie cand infloresc. Ati incercat vreodata sa cresteti?

@irina_sweet_home spunea...

multumesc pentru aprecieri!.N-am incercat sa cresc orhidee, nu prea ma atrag, nu stiu de ce.Imi plac mai mult plantele verzi, decat cele cu flori