luni, mai 17, 2021

Lunea gospodinei fericite ( saptamana 20/52)

 

 

Revin la acest format de jurnal , poate asa scriu pe blog macar odata pe saptamana :).E greu de tinut un ritm zilnic, parca nu-mi vine sa scriu doar doua vorbe, incep, n-am timp sa postez, si nu mai scriu deloc :).Trebuie sa ma organizez mai bine :).


♥♥ Vremea ♥♥ 

E destul de racoroasa pentru aceasta luna, dar e bine ! Se anunta temperaturi intre 9 si 24 de grade, cu cer uneori innorat, si vreo doua zile de ploi.A plouat si pana acum, totul e verde, e foarte frumos, plantele sunt fericite :)).

♥♥ Cum ma simt in aceasta dimineata ♥♥ 

Ma simt bine :), multumesc lui Dumnezeu.Din nou o saptamana de munca, la serviciu si acasa. Acum si afara sunt multe treburi de facut , e greu sa tinem pasul cu toate, dar facem cat putem.

♥♥ La micul dejun ♥♥

cafea si omleta cu branza de capra, si salata de cruditati

♥♥ Cartile de pe noptiera ♥♥

Citesc ,,Biografia unui destin misionar" - jurnalul parintelui Alexander Schmemann.E o carte care te indeamna la reflectie asupra vietii tale, dar si asupra vietii in Biserica.O sa postez citate care mi-au ramas in suflet- destul de multe :).


 

♥♥ La tv ♥♥

Ne-am uitat pe Netflix la comedii cu Adam Sandler

♥♥ Meniul de saptamana aceasta ♥♥

Saptamana aceasta e dezlegare la peste miercuri si vineri

Luni - bors cu perisoare, snitel de pui cu cartofi si salata
Marti - canneloni cu carne de pui
Miercuri - crap la abur, cu garnitura de legume
Joi - ficatei cu ceapa si garnitura de legume, supa-crema de linte
Vineri - crap la cuptor, cu garnitura de legume
Sambata -supa de gaina cu taitei de casa, porc cu ananas si cu orez
Duminica - rulada de pui, cu cartofi dulci si iaurt

 

 ♥♥ Din aparatul foto ♥♥


 pe biroul meu - flori de calin sau bulgarasi .Din pacate n-am in gradina, i-am cumparat.Cu siguranta o sa plantez si eu, sunt asa de frumosi.

 

 ♥♥ De facut prin casa si prin gradina♥♥ 

 Prin casa - curatenia obisnuita

Prin gradina - de plantat in gradina dovlecei, rosii, salata , mazare, fasole.E putin cam tarziu, dar vremea nu prea m-a ajutat, si nici timpul.Am pus rasaduri de castraveti, flori si lavanda.

Am avut emotii cu taiatul si dirijaul trandafirilor pe laterale.Din fericire a fos bine, sunt plini de boboci, abia astept sa ii vad infloriti.

 

 ♥♥ Ca sa ma relaxez, o sa ♥♥ 

cos la ie.Am tras tare si aproape am terminat a doua altita, pe care sper sa o termin zilele astea si sa trec la incret.Puteti vedea ia mea aici

 


 ♥♥ Un citat inspirational, un verset din Biblie sau o cerere de rugaciune ♥♥

 ,,Greseala majora a omului modern este identificarea vietii cu activismul, cu gandirea, etc. si de aici incapaitatea de a trai pur si simplu, adica de a simti, de a pretui, de a trai viata ca dar vesnic."

Alexander Schmemann

♥♥ Ceva ce vreau sa impartasesc ♥♥ 

din decorul de Pasti :)

pisi -miau


 

Va doresc o saptamana minunata si multumesc pentru vizita!


 Iti mulțumesc ca vizitezi Dulce Casa!Daca ti-a placut acest articol impartaseste-l si altora folosind butoanele de mai jos :). Deasemenea, te astept sa  vizitezi  si sa  apreciezi  pagina de Facebook si pe cea de Instagram a blogului.


2 comentarii:

  1. Aaahhh, Royal Albert Country Roses ceasca de ceai! Modelul meu favorit dintre toate splendorile produse the Royal Albert. Si Miau este foarte dulce! Spor la munca si la odihna! :-)

    O alta Irina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, mai beau din cescutele mele cate o cafeluta mica, pe la 3-4 :).Pe asta chiar n-am folosit-o de mult.Multumesc la fel!

      Ștergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.