joi, ianuarie 05, 2023

5/365 {2023}

 

Din nou am tras de mine ca sa apar si sa scriu pe blog, fac de toate pentru toti, dar sa imi acord mie un pic de timp nu, asta vine mereu la urma, daca mai sunt in stare de ceva si nu adorm rapid :)). Nu ma plang, ca tot ce fac, fac cu drag, dar imi atrag atentia sa fiu mai atenta cu mine pe viitor :).

Azi a fost o vreme innorata, a aparut si soarele in jurul pranzului.

 


A fost cald si a batut vantul, asa ca am spalat si am intins cateva masini de rufe.Fiindca tot m-am apucat de treaba, am scos un covor si l-am scuturat, am spalat perdele, am sters geamuri, am facut mancare am calcat cate ceva, am schimbat asternuturi, am strans bradul de craciun si toate ornamentele, am facut ordine in cateva dulapuri, am dat cu mopul, etc. etc..Nu stiu cand s-a facut seara si timpul meu pentru mine s-a cam dus.Iar!! da am zis ca scriu pe blog, si  vreau sa ma tin de cuvant fata de mine. Urmeaza cateva zile de sarbatoare, asa ca voi avea timp si ma voi concentra mai mult pe alte lucruri decat smotru prin casa :)).

Patratelul meu pentru azi :


 Si promisiunea zilei de azi :

Va multumesc pentru vizita si va doresc o seara frumoasa!



12 comentarii:

  1. A ne dărui familiei, jertfa noastră este o formă de rugăciune! Te ințeleg foarte bine: punem pe primul plan lucrurile exterioare:curățenia, mâncarea, educația celor mici, grădina...Puțin, trebuie să schimbăm această așezare! Să incepem să ne dăruim , puțin timp, puțină liniște, puțină bucurie.E important! Pentru fiicele noastre suntem primul model : trebuie să invățăm să avem echilibru intre muncă, bucuria de a fi, de a cunoaște, de a face lucruri care îți aduc bucurie, nu doar care"trebuie".
    O zi cu bucurie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, asa este, indeplinirea datoriilor noastre e o forma de rugaciune, si Sf. Teofan Zavoratul spune ca nu ne putem mantui fara a indeplini indatoririle ce decurg din situatia noastra sociala.Dar e nevoie de echilibru, sigur .Problema e ca la o familie mare ca noastra e nevoie de multa munca ca sa fie totul in ordine mereu, de aceea este dificil, mai ales ca de luni incep scoala si serviciul, deci vom avea si mai putin timp.De aici si provocarea mea de a scrie zilnic pe blog, asta ma obliga sa tin cont ca am nevoie si de ceva timp pentru mine si pentru lucrurile care imi plac, ca altfel suntem foarte ocupati cu totii.

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. am facut ceva, asa e, dar astazi parca nici nu se mai cunoaste :))

      Ștergere
  3. Singurul lucru pe care am reușit să îl fac zilnic e să citesc pagina aferentă din Meditații zilnice pentru femei care iubesc prea mult, dar au trecut numai 5 zile nu aș zice că e o realizare impresionantă :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. interesant, nu stiam de cartea aceasta, mersic de recomandare si spor la citit in continuare.

      Ștergere
  4. Seems as though you had a very productive day. My goal for this year is to be sure to allow myself time to do something for me each day.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am preluat si eu ideea cu o postare pe zi... despre orice, numai sa fim active caci mi-a placut mult. Sper sa ma tina.
    La fel de mult imi plac patratelele tale si ideea de a face unul pe zi. Mi-ar placea sa ma apuc, dar nu promit nimic. Spun doar asa ... in soapta ca as incerca, cu atat mai mult ca am o ditamai tolba cu mici ghemulete ramase de la alte proiecte. :D Mi se pare foarte fain ca se unesc pe parcursul lucrului caci ideea de a le uni la final nu ma atrage deloc.

    RăspundețiȘtergere
  6. You're doing great Irina. We need to take care of ourselves and sometimes that means pulling away from other things.

    RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.