marți, octombrie 06, 2009

Mini-sosete tricotate pentru Craciun

stiu, e abia octombrie, mai sunt 80 de zile pana la Craciun, dar realizarea ideilor deosebite necesita timp :). O mica erata- nu m-am apucat de tricotat sosete, mi se pare dificil deocamdata, am pus linkurile pentru inspiratia celor mai pricepute. Si sigur o sa incerc si eu la un moment dat :).


Mini-sosetele pentru Craciun - cum se fac (in lb. engleza)



se pot folosi la realizarea unui calendar de advent


sursa foto


sau se pot pune in brad


cum se fac (lb. engleza)


Irina

5 comentarii:

 1. sunt minunate,este adevarat necesita mult timp pentru a fi lucrate dar cand sunt terminate sunt mai fumoase decat toate ornamentele din brad felicitari.

  RăspundețiȘtergere
 2. Sunt foarte frumoase...nu e prea devreme..stiti cum e..omul gospodar isi face sanie de vara si caruta de iarna..:)

  RăspundețiȘtergere
 3. Mai, tu nu mai nasti? M-am speriat, ma intrebam ce ai mai tricotat in ultimele doua zile... Cred ca vrei sa pleci cu andrelele de gat la spital. Glumesc. Deloc nu stai cuminte.
  Desi te inteleg, dupa ce vine Zana Zorilor pe lume, nu cred ca vei mai putea impleti sosete. Ce face Ilinca, e bine la gradi? Noi nici azi n-am ajuns...Pup.

  RăspundețiȘtergere
 4. hi, sosetele le-am pus pentru inspiratie, ca deocamdata nu ma bag, mi se pare complicat. Acum fac o vesta pentru mine, o sa pun niste poze. Cu nascutul vad ca mai dureaza, am ceva dureri, sper ca asta inseamna ca se deschide colul cu incetul, ca n-am chef sa ma torturez cu ceasurile pe la spital :)). Maine am programare la medic si o sa aflu ce si cum.

  in orice caz imi iau impletitul cu mine la spital, de fiecare data m-am plictisit rau la maternitate.

  RăspundețiȘtergere
 5. Ma bucur ca esti bine. Astept vestea buna!

  RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.