miercuri, mai 19, 2010

Cum a fost la lansarea cărții „Diavolul este politic corect”

Am fost ieri la lansarea cărții părintelui Savatie, mă bucur că am ajuns fiindcă a fost interesant. din păcate singura imagine pe care o am e cam neclară.


Cartea a fost prezentată și de Radu Moraru, care a intervenit subtil :)) în câteva momente cheie, deviind discuția. De exemplu atunci când părintele a vrut să vorbească despre parada gay. Dar nu-i nimic, nu i-a reușit strategia, că cineva a pus întrebarea la final :)). Câteva idei pe care le-am reținut :
 • părintele ne-a îndemnat să fim mărturisitori după puteri, să nu ne temem să spunem adevărul în viața de toate zilele sau pe internet
 • să fim uniți între noi, să nu le dăm apă la moară celor care răspândesc zvonuri și stârnesc certuri
 • să ne folosim de internet cât se mai poate pentru a crea legături între noi
 • referitor la parada gay - să trimitem proteste scrise către primărie (din păcate la noi n-a funcționat asta cu protestele scrise, că doar s-a făcut în fiecare an)

Am înțeles că părintele a fost aseară și la emisiunea „Nașul”, dacă știți unde pot găsi o înregistrare a emisiunii vă rog să-mi spuneți și mie.

 

Am cumpărat cartea părintelui, am primit și autograf :)), așa că vă doresc o după-amiază plăcută în continuare, eu mă duc să citesc :).Vă doresc o zi frumoasă, 
Irina

3 comentarii:

 1. Wow ! Ce ma bucur pentru tine ca ai fost la lansare! Am vazut emisiunea "Nasul" unde a fost invitat parintele aseara dupa lansare; si acolo a fost o discutie interesanta datatoare de curaj, mi s-a parut mie. Spor la citit! Sper sa apara si la noi cartea cat de curand. O seara frumoasa!

  RăspundețiȘtergere
 2. Am gasit aici emisiunea nasul cu parintele savatie bastovoi http://apologeticum.wordpress.com/2010/05/20/parintele-savatie-bastovoi-la-nasul-lansarea-cartii-diavolul-este-politic-corect/

  RăspundețiȘtergere
 3. Cristina, mersic, cartea este extraordinara, am citit-o pe nerasuflate, o recomand oricui


  Terezia, multumesc mult, ma uit acum

  RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.