E o reteta pe care o fac destul de des, fiindca noua ne place foarte mult. Ca sa o pregatim avem nevoie de urmatoarele:
- o conserva de ton
- o conserva de ciuperci
- o conserva de ananas bucati
- o conserva de porumb
- o legatura marar
- sare, piper
- maioneza de post (sau ulei)
Intr-un castron se amesteca tonul, ciupercile taiate bucatele, ananasul scurs de sirop si maruntit, boabele de porumb, mararul tocat, sarea, piperul. Se serveste cu maioneza separat.
Irina
5 comentarii:
Abia astept poza, eu de dimineata tot la o salata de ton ma gandeam:) doar ca pun paste si maioneza si putin praf de usturoi;)Suna interesant cu ananas...
Elena, s-o incerci,eu am fost sceptica cand am primit reteta, dar mi-a placut foarte mult.
Cred ca incerc, sotul prefera de exemplu ananasul la friptura de porc, deci e clar ca... are ceva special! Eu de obicei fug de combinatii de carne/peste cu fructe, dar e cazul sa mai sar cateodata obiceiurile:)) Frumoasa noua fata a blogului!;)
o sa revin cu imagini in jurul pranzului, ca acum vreau sa dau o fuga pana la Biserica.Ma bucur ca-ti place cum arata blogul, daca vrei sa schimbi si tu, te ajut cu placere.:)
M-as bucura sa aduc ninsoare si pe blogul meu:) Daca imi spui "sursa" sper sa ma descurc, stiu ca ai timp ca si mine: muuult:)!!!
Trimiteți un comentariu