E o reteta pe care o fac destul de des, fiindca noua ne place foarte mult. Ca sa o pregatim avem nevoie de urmatoarele:
- o conserva de ton
- o conserva de ciuperci
- o conserva de ananas bucati
- o conserva de porumb
- o legatura marar
- sare, piper
- maioneza de post (sau ulei)
Intr-un castron se amesteca tonul, ciupercile taiate bucatele, ananasul scurs de sirop si maruntit, boabele de porumb, mararul tocat, sarea, piperul. Se serveste cu maioneza separat.
Irina
Abia astept poza, eu de dimineata tot la o salata de ton ma gandeam:) doar ca pun paste si maioneza si putin praf de usturoi;)Suna interesant cu ananas...
RăspundețiȘtergereElena, s-o incerci,eu am fost sceptica cand am primit reteta, dar mi-a placut foarte mult.
RăspundețiȘtergereCred ca incerc, sotul prefera de exemplu ananasul la friptura de porc, deci e clar ca... are ceva special! Eu de obicei fug de combinatii de carne/peste cu fructe, dar e cazul sa mai sar cateodata obiceiurile:)) Frumoasa noua fata a blogului!;)
RăspundețiȘtergereo sa revin cu imagini in jurul pranzului, ca acum vreau sa dau o fuga pana la Biserica.Ma bucur ca-ti place cum arata blogul, daca vrei sa schimbi si tu, te ajut cu placere.:)
RăspundețiȘtergereM-as bucura sa aduc ninsoare si pe blogul meu:) Daca imi spui "sursa" sper sa ma descurc, stiu ca ai timp ca si mine: muuult:)!!!
RăspundețiȘtergere