Daca v-ati saturat sa faceti de sarbatori "clasica" salata boeuf (chiar, oare de ce face toata lumea salata asta? ), va sugerez sa incercati o reteta foate simpla, rapida, si extrem de buna la gust.
Ca sa o realizati aveti nevoie de un castron de sticla, sau un vas de jena( eu am folosit un vas jena), in care puneti, in straturi:
- salata de sfecla rosie(sfecla rosie se fierbe in coaja, se curata , se da pe razatoare si se amesteca cu ulei, otet, sare si hrean ras, dupa gust)
- piept de pui fiert si taiat marunt
-cateva oua fierte tari si taiate marunt
-cascaval ras
-maioneza
Se orneaza in functie de fantezia proprie .
Deja am facut-o, mai lipseste doar stratul de maioneza, pe care o sa-l adaug maine.
Irina
si chiar e buna?.. vreau si poze:))
RăspundețiȘtergeree foartebuna :))
RăspundețiȘtergereo sa pun si poze zilele astea :)
Am facut si eu salata, e super buna. Am pus si poze aici
RăspundețiȘtergerehttp://daruindveidobandi.blogspot.com/2008/01/salata-in-straturi.html