duminică, decembrie 09, 2007

Casuta de papusi


Fiindca oferta de jucarii de piata este extrem de bogata si variata, e destul de greu sa alegi ceva pentru copii. De obicei am preferat sa-i cumparam Ilincai jucarii mai putine, dar de calitate. In timp alegerea s-a dovedit a fi una foarte buna- durabilitatea jucariilor "de firma" este mult mai mare, si sunt foarte atractive, astfel ca cei mici se joaca mult cu ele.
De "Mos Nicolae" Ilinca a primit o jucarie produsa de firma "Playmobil". E vorba de o casuta (de papusi ) in care locuieste o familie de 4 persoane - parintii si doi copii. Au mobila, vase- tot ce e nevoie. In plus, jucarelele trebuie ansamblate - ceea ce i-a placut foarte mult Ilincai. Casuta se inchide, si se poate depozita pe raft. Separat, se pot achizitiona diverse accesorii. Deja planuiesc sa pun in jurul casutei o mica ferma, si o gradina (ati inteles, da? se joaca si mami).




Mos Craciun o sa aduca o jucarie tot de la Playmobil - ieslea si magii, cu ajutorul careia o sa invatam mai multe despre sarbatoarea Nasterii Domnului





Irina

Aromatice


Astazi am primit in dar de la sotul meu 4 ghivece cu aromatice :patrunjel, rozmarin, cimbru si menta. Imi pare rau ca nu le pot pune in bucatarie, fiindca e un pic cam intunecoasa, inca nu m-am decis unde sa le asez. Nu-i asa ca sunt frumoase? Si foarte parfumate .

Irina