luni, ianuarie 12, 2009

....



Buna dimineata!Vad ca azi e o zi frumoasa, sper sa se mai incalzeasca nitel, ca mi-am propus sa spal geamurile :).
Dupa uichend casa arata ca dupa furtuna, asa ca trebuie sa pun lucrurile la punct. Ora saptamanala de "primenire" a casei ma ajuta enorm. Saptamana asta sunt cu ordinea si curatenia in zona 3.
Mancare mai am, o sa fac doar o supa.
Dupa-amiaza mergem la prietenii Ilincai in vizita, sa se joace impreuna. Mai am si alte treburi azi, ma intreb cand au timp unele femei sa se uite la telenovele, hihi.

Ieri Ilinca si cu tati (mai mult tati :) ) au facut biserica din hartie, din cartea "Ctitorii pentru copii" pe care am luat-o mai de mult (acum un an adica :)) ). Acum toti calutii Ilincai au devenit bisericosi :)).

Ce credeti, ar trebui colorata sau arata bine asa?



Irina



10 comentarii:

  1. biserica arata foarte bine si asa;a avut tati rabdare,nu gluma!eu am tot cautata sa iau aceasta carte dar nu am mai gasit-o;peste tot scria stoc epuizat!spor la spalat de geamuri;adevarul e ca si ale mele unele ar cam trebui frecate!transmite-mi si mie elanul tau poate,poate s prinde si de mine!

    RăspundețiȘtergere
  2. noi am colorat/o si arata foarte bine. o voi posta spre seara, ca sa o vizualizezi :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata foarte bine, dar cred ca ar arata minunat colorata frumos. Felicitari ctitorilor!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Arata superb, eu nu as colora-o!

    RăspundețiȘtergere
  5. si noi am colorat-o
    aici Ilinca ar putea sa nu mai apeleze la tati

    RăspundețiȘtergere
  6. What a beautiful church! Putting it together was a wonderful lesson!

    RăspundețiȘtergere
  7. si noi am colorat-o... pfuu acu 2 ani, a facut-o baiatul:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Doralina, elan nu prea am :)), dar nu-mi place sa le vad asa, deci ma mobilizez.

    ma tem ca daca o dau pe mana Ilincai s-o coloreze o face praf

    Mimi, thanks :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna Irina, chiar ma intrebam cum mai stai cu rutinaprivind curatenia. Am incercat si eu sa fac un plan dar nu ma pot organiza deloc!
    Biserica e grozava! Dupa parerea mea bisericile albe sint mai frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  10. Draga Irina. Urmaresc de mult timp fumosul tau blog si ma bucr de tot ce postezi. Si eu sunt mamica si eu am copilasi si incercam toti sa ducem pe cat mai mult o viata ortodoxa.

    De cand a aparut acel mesaj cu concursul XMAS, chiar la intrarea pe blogul tau, m-am gandit sa-ti scriu, insa am vazut ca esti ocupata cu copilasii, ca ai treburi multe, si stiu si eu cum este.

    Stii ca de cativa ani este un mare atac asupra credintei crestine si cel mai mare asupra Sfintelor Sarbatori de Craciun. Asa fiind in loc de Christmas cu cativa ani in urma a aparut XMAS. Au fost mari dispute si incercari de schimbare, insa cei interesati de propagarea acestei denumiri, au sustinut-o si uite ca merg mai departe cu ea si chiar noi cei stiutori fara sa vrem o folosim.

    Nu stiu daca concursul pleaca de la o crestina, insa asta nu are asa mare importanta in ce ne priveste. Durerea este ca atat pomul cat si XMAS, arata mai degraba a ceva demonic, decat a concurs. Culoarea rosie folosita in combinatie cu alb este folosita si de masonerie si poti sa te uiti la ce s-a comentat despre decernarile premiilor MTV de anul acesta http://www.moldovanoastra.md/index.php?view=viewarticle&articleid=5456 si la sfarsitul paginii vezi si clipul de pe blogul dlui Laurentiu Dumitru cu recomandarea de Craciun a MTV-ului (vezi fetita cu rochie alba si cu fundita rosie..si mai multe). Apoi mai sunt stelutele cu 5 colturi care au si ele semnificatia lor. Suntem de altfel impanziti de astfel de stelute cu 5 colturi si ideea este doar de a ne familiariza. Copii nostri le deseneaza si ei peste tot, iar toata tricourile, hainutele, revistele, sunt impanzite cu ele.

    Eu nu stiu toate semnificatiile pe care le poate avea acest afis, insa folosirea cuvantului XMAS este sigur ideea de a distruge in randul tinerilor a Sfintei Sarbatori a Nasterii Mantuitorului. In curand n-o sa avem si Christmas si XMAS ci o sa-l avem pe cel din urma.

    Te rog din suflet sa ma ierti pentru acest mesaj. Sfatuieste-te cu cine crezi ca este mai competent in asa ceva, cu un parinte etc, si Dumnezeu sa-ti ajute sa iei decizia buna.

    Pentru ca ai alaptezi acum, cred ca nu-i bine sa te uiti la spectacolul de la MTV.



    Doamne ajuta
    Ana

    RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.