marți, ianuarie 27, 2009

Cu creionul pe hartie...
Zilele astea, ca tot m-a luat melancolia in ceea ce priveste trecutul, mi s-a facut dor de "jurnalitul" clasic, cu hartie si creion.

Gandindu-ma la asta mi-am amintit ca am vazut pe unul din blogurile mele preferate, "Eyes of wonder", cateva articole despre realizarea unui jurnal cu imagini.


Asa ca m-am pus cu ravna pe treaba :). Mi-am cumparat un caiet tip registru, format A4, cu coperti cartonate. Din reviste vechi am decupat imagini. Am mai folosit creioane colorate, pix, lipici. Dupa fantezia fiecaruia se mai pot utiliza panglici, vederi, fotografii, hartie cu diverse modele, etc.. Fiindca am decupat mai multe imagini decat am folosit, le-am depozitat intr-o mapa, unde am sa adun tot ce mai gasesc potrivit de lipit in jurnalul meu.

In jurnal putem scrie tot feluri de lucruri - ganduri personale, citate care ne-au placut, poezii, lucruri de care vrem sa ne amintim, rugaciuni, retete, idei, vise, notite de calatorie, amintiri, si lista poate continua. Nu exista un mod corect de a-l realiza, ci e suficient sa ne folosim creativitatea.

Trebuie sa spun ca m-a relaxat extraordinar sa lucrez la el- si Ilinca ma ajuta cu mare placere. Am cautat imagini potrivite, le-am decupat, le-am lipit, e foarte placut.


Daca va tenteaza, iata cateva imagini care m-au inspirat:


Alte fotografii minunate, precum si mai multe sugestii, gasiti aici.Irina