marți, februarie 01, 2011

Februarie fericit!


♥♥♥ Iarna este timpul pentru confort, pentru mâncare bună și căldură, pentru atingerea unei mâini prietenoase și pentru a sta la povești lângă foc; este timpul pentru cămin. ♥♥♥

Edith SitwellLuna ianuarie s-a încheiat. Sunt mulțumită de ce am realizat - am văruit și reamenajat dormitorul nostru, am reluat un proiect mai vechi de cusut, și am învățat să croșetez  Granny Squares. Am citit, am văzut câteva filme care mi-au plăcut, am petrecut mai mult timp cu cei dragi. 
Azi a început februarie - prin definiție luna iubirii. Nu am sărbătorit niciodată Valentine@s Day, dar anul ăsta vreau să fac o schimbare, și am câteva proiecte drăguțe în plan :).
Vă doresc un februarie fericit, cu multe împliniri!

Irina

4 comentarii:

 1. Sa ai bafta la ce ti-ai propus.
  Arata bestial fursecurile din imagine. Vrem reteta si noi, mai ales ca retetele tale ies intotdeauna.

  RăspundețiȘtergere
 2. aa, din pacate n-am reteta, ca nu le-am facut eu, sunt cumparate. Dar erau ceva gen pricomigdala, cu bucatele de ciocolara in ele.

  RăspundețiȘtergere
 3. Editura Iona vă invită la un CONCURS
  Cei trei câştigători for primi o carte la alegere şi 30% reducere la un al doilea titlu comandat (dacă doresc).

  Pentru a participa vă aşteptăm pe blogul nostru http://edituraiona.blogspot.com

  Editura Iona a luat chip din dorinţa de a face o trecere lină de la cele ale lumii acesteia la năzuinţele duhului. Conceptul editurii se situează la graniţa dintre tărâmul Dreptei Credinţe şi cel al culturii, încercând să cultive în cititori nu numai o desfătare a sufletului, ci şi să înfăţişeze ochiului omenesc bucuria cărţilor frumoase.

  Editura publică cărţi de teologie ortodoxă, dar şi cărţi pentru copii, încercând să îmbine mesajul creştin-ortodox cu ilustraţii minunate, astfel încât copiii să se simtă atraşi să răsfoiască paginile poveştilor noastre.

  RăspundețiȘtergere
 4. am vazut, vreau si eu sa particip la concurs, poate castig si de data asta :).

  RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.