Ingrediente:
- 4 ouă
- 1 lingură de zahăr
- 200 ml smântână pentru frișcă
- 1 plic întăritor de frișcă
- 2 ciocolate albe
- ananas bucăți
Ciocolata se rupe bucăți și se topește la bain- marie, sau la microunde.
Se separă ouăle. Gălbenușurile se freacă cu zaharul. Se încorporează ciocolata topită, apoi albușul batut spumă, și frișca bătută. Se toarnă în cupe sau pahare. Se adaugă ananasul bucăți (sau alte fructe). La servire i se pune un moț de frișcă :). Eu am presărat și câteva afine.
Poftă bună!
Vă doresc o zi frumoasă ,
Irina
Chiar ca e simpla reteta, sa vad cum o dau cu fana nr. 1 a ciocolatei negre :D
RăspundețiȘtergerefa doua portii, una cu cioco alba, una cu cioco neagra :)
RăspundețiȘtergereCe bine arata!!! Trebuie incercata neaparat
RăspundețiȘtergereMa dati pe spate cu aceste delicatese, arata bine și cred k e minunata la gust. Felicitari!
RăspundețiȘtergereImi ploua in gura :) Cu urmatoarea ocazie sigur o voi incerca.
RăspundețiȘtergereChiar se face foarte usor, abia astept sa o incerc, daca gasesc cand plec de la munca intaritor de frisca, o sa fac reteta chiar diseara. Revin cu un comentariu dupa ce e gata, sper sa iasa buna :)
RăspundețiȘtergereDana, sa incerci, o sa-ti placa sigur.
RăspundețiȘtergereMagda, intradevar, e foarte buna,sa faci, ca nu e greu.
Ioana, sa-mi spui cum ti-a iesit
Mihaela, abia astept sa-mi spui daca ti-a placut
Yum, that looks great!
RăspundețiȘtergereyum, yum, yum!!! arata foaarte bine!
RăspundețiȘtergereda, un deliciu binevenit si sanatos, imi place cum a iesit si abia astept sa il incerc :D
RăspundețiȘtergere