luni, mai 09, 2011

Cand ploua



Paturica mea de primavara imi da batai de cap.Iese foarte frumos, dar hexagoanele mititele nu sunt deloc spornice.Asa ca am inceput o paturica de acril, ca sa am si eu ce prezenta pe 31 :)).


Culorile sunt mai tomnatice, dar se potrivesc cu ploaia si frigul de afara.



Multa lume ma intreaba cand am timp sa crosetez. Vreau sa spun intai ca orice lucru pe care il faci in viata e o chestiune de prioritati. Daca vrei neaparat sa faci ceva, sau iti place foarte mult, vei gasi timpul necesar. Eu lucrez de obicei seara, dupa ce culc copiii, sau in timpul zilei cand copiii se joaca, sau coloreaza, ori cand plec undeva si am de asteptat, sau cand ma intalnesc cu vreo prietena- in timp ce vorbim merg si mainile :).



Paturica mea ”ploioasa” e lucrata in grany square clasic, si are patrate mari, asa ca nadajduiesc s-o dau gata repede :).


Va doresc o zi frumoasa in continuare, si poate o sa profitati de vremea aceasta minunata pentru lucru de mana :)

p.s. daca vreti sa aveti sansa de a  primi cadou o fata de perna minunat lucrata manual, participati la tragerea la sorti de pe blogul Corinei.Eu m-am inscris deja :).


Irina

8 comentarii:

  1. Iti iese foarte frumos paturica Irina si culorile sunt chear superbe, felicitari sper sa termit si eu paturica la timp.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce culori frumoase pentru paturica! Dar mie mi-ar place si o covertura mai pretentioasa, de pat, in culori deschise, nuante de crem...

    RăspundețiȘtergere
  3. Tania, multumesc, spor la lucru si tie!
    Cherie,pai fa-ti o schema, alege firul, culorile, si spor la lucru! sigur o sa-ti iasa ceva frumos

    interesant e ca la paturica mea culorile luate separat nu sunt cine stie ce, dar luate impreuna arata tare bine, cel putin mie imi place combinatia tare mult

    RăspundețiȘtergere
  4. Iese frumos si aceasta paturica (nu s-ar putea altfel, fiind lucrata de tine) dar eu o astept si pe cealalta, cu hexagoanele. Sint chiar curioasa cum va iesi. Curind voi posta si eu paturica mea.
    Sa ai spor si sa termini repede. :X

    RăspundețiȘtergere
  5. Cristina, cred ca va mai dura pana o termin pe cea cu hexagoanele. Imi pare rau ca nu am gasit echivalentul de culori la acril, ca ieseau hexagoanele mai mari si o terminam mai repede.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu te "urmaresc" de multisor, te admir pentru felul in care reusesti sa le faci pe toate si profit de experienta ta pentru a deveni mai organizata in camin si mai calma cu nazdravanul meu de baietel. Multumesc. Sa-ti dea Dumnezeu sanatate multa si sa ne incanti cat mai mult timp cu postarile tale interesante si placute.
    Felicitari pentru paturica. In final va fi un lucrusor foarte frumos.
    Sanatate tie si celor care iti sunt dragi, si spor la treaba.

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi place tare mult combinatia de culori.Spor la treaba!

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi plac foarte mult culorile. Totul este vesel si multicolor. Spor!


    Stimată domană,

    Mă numesc Andrei şi sunt un cititor ocazional al acestui blog. Vreau să vă felicit atât pentru articolele scrise dar şi pentru faptul că aţi ajuns unde sunteţi (o blogarită respectată şi citită de multe persoane).
    Eu sunt un student care îşi doreşte să câştige un ban cinstit oferind meditaţii la limba engleză. Deoarece nu sunt un profesor şi nu am contact zilnic cu nenumăraţi copii, m-am hotărât să mă promovez pe internet.
    Am un blog de prezentare în care scriu articole utile pentru părinţi în ceea ce priveşte educarea copiilor. Momentan am puţine articole dar mi-am propus să scriu zilnic.
    Am apelat la dvs. în speranţa că m-aţi putea ajuta. Orice ajutor este binevenit, de la un sfat prietenesc până la recomandarea unei persoane interesate de meditaţii (prima şedinţa este gratuită). Momentan am văzut că google nu m-a indexat şi cum vine în curând vacanţa, şansele să mai găsesc elevi interesaţi scad pe zi ce trece. V-aş rămâne îndatorat dacă am putea face un link exchange în care să rămâneţi pentru totdeauna în blogroll-ul meu iar dvs. să îmi ţineţi link-ul pe blog-ul dvs. timp de o luna.
    Îmi cer scuze dacă prin acest mail v-am ofensat în vreun fel. Ştiu că aţi ajuns unde sunteţi prin muncă şi timp şi va mulţumesc că mi-aţi citit acest mail.

    Cu respect,
    Andrei

    PS Puteti sterge partea offtopic

    RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.