duminică, noiembrie 27, 2011

Schimbul de ornamente pentru pomul de Craciun al copilasilor ortodocsi

sursa


Mi-a placut foarte mult aceasta idee a Sylviei - o mamica ortodoxa din America. Anual organizeaza un schimb de ornamente pentru pomul de Craciun, facute manual de copilasi ortodocsi. M-am gandit sa  preluam si noi, asa ca, daca vreti sa participati, va astept !((Thank you, Sylvia, for this wonderful idea! )

Regulamentul este urmatorul:
1. Cei inscrisi vor forma grupuri de cate 10 persoane(familii), si fiecare din membrii grupului va trebui sa faca atatea ornamente cat sa trimita la toti ceilalti .Sper sa fim macar un grup de 10 :)), desi ar fi frumos sa fim mai multi, ca doar suntem tara ortodoxa, nu?:) . Daca numarul participantilor va depasi numarul 10, fara sa fie multiplu de 10, voi imparti astfel incat sa nu fie nici prea multi intr-un grup, dar nici prea putini. Ornamentele trebuie sa fie facute manual (de copil/copii, nu de mami :) - care poate da totusi o mana de ajutor :)  )si sa aiba o tema ortodoxa.
2. Plicurile (sau pachetele, daca ornamentul e mai voluminos) trebuie expediate cel tarziu pana pe 12 decembrie, ca sa evitam aglomeratia de la posta, si ca fiecare copil sa aiba timp sa se bucure de ornamentele primite.
3. Ca sa participati nu trebuie sa aveti blog. Veti trimite adresele voastre pe mailul meu, si eu voi transmite fiecaruia adresele celorlalti. 
4.Fiecare va trebui sa imi trimita o fotografie cu ornamentul realizat, astfel incat, dupa ce fiecare isi va primi pliculetul, sa putem admira cu totii munca copilasilor nostri. Cu acordul vostru voi posta fotografiile pe blog dupa ce primesc de la toti confirmarea primirii ornamentului.

sursa

Idei de ornamente :
 Inscrierile se pot face pana pe 30 noiembrie inclusiv, lasand un comentariu la aceasta postare, si trimitandu-mi adresa postala pe dulcecasa_ortodox@yahoo.com. Daca aveti blog, sau pagina de facebook, sper ca veti da „sfoara-n tara” :).

Irina