miercuri, aprilie 04, 2012

Yarn Along


Daca e miercuri, e Yarn Along. In fiecare miercuri iubitoarele de tricotat/crosetat si lectura sunt invitate sa posteze pe blogul lor, sau pe grupul de pe  flickr, o fotografie cu ce au pe andrele/croseta, si cu cartea pe care o citesc, si sa lase linkul pe blogul lui Ginny .


O cititoare a blogului meu mi-a reamintit de una din cartile pe care le-am citit cu mare drag inainte de a ma casatori : „ Partenera creatoare” de Linda Dillow. 
E o carte buna, care ofera multe sugestii practice cu substrat biblic, referitoare la viata de casatorie.
Am rascolit prin biblioteca dupa ea ca s-o recitesc cand mai fac cate o pauza de crosetat. Lucrez acum la niste fete de perna- am terminat deja una, si am trecut la a doua. 


 Voi ce mai cititi, ce mai lucrati?

Irina

8 comentarii:

  1. Buna, Irina!

    Eu citesc acum Jurnalul fericirii. De fapt recitesc, prima oara am citit-o in liceu, dar constant ca nu am retinut nimic din ea. Pe libaria online elefant.ro au multe reduceri, iar eu am avut un voucher de la ei cu o reducere de 35% din orice comanda, asa ca mi-am luat cu 16 si respectiv 19 lei Jurnalul fericirii si Daruind vei dobandi (ele sunt la 30 de lei fiecare volum fara reducere).

    Cred ca am sa ma alatur si eu proiectului Yarn Along, am pe stand-by multe idei si vroiam sa invat si sa crosetez (am luat primul nr. din revista aceea legata de crosetat), iar asa ma mai motivez si eu.

    Doamne ajuta si spor in toate!

    Irinuca

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur sa vad ca suntem din nou pe aceeasi unda....:)
    Astazi am fost in vizita la o verisoara si printre altele i-am sugerat blogul tau.Iar ea in schimb mi-a oferit sa citesc o carte care acum constat ca are aceelasi titlu aceeasi autoare doar coperta este diferita.
    :))))
    O zi minunata sa ai draga Irina!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. eu am inceput sa citesc "Studiul China" si intentionez sa-mi fac o fusta ca aici imediat ce ma hotarasc la un material :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu citesc "North and South" de Elisabeth Glaskell. Imi aduce aminte de facultate :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna ziua tuturor
    ma numesc Anca si am avut si eu un blog pe care l-am sistat. Doresc sa ma alatur si eu grupului vostru.
    ce-i drept la tricotat nu ma pricep decat "ciorapeste" un rand pe fata, unul pe dos :) si pe etamina puncte. sper sa ma ambitionez sa termin un model si cu mare drag sa vi-l arat. Perioada asta
    rasfoiesc Sfaturi intelepte - Sfantul Teofan Zavoratul

    Anca

    RăspundețiȘtergere
  6. Irinuca,si mie imi place Steinhardt tare mult! te astept cu primul proiect de crosetat :)

    Corina, ha, chiar nu stiu cum se intampla!Cred ca verisoara ta are editia nua a cartii, eu o am pe prima am cumparat-o in 2000.

    RăspundețiȘtergere
  7. Puisor fain modelul!spor la croitorit!

    Iulia, cred ca e frumasa cartea!eu am vazut filmul si mi-a placut f mult.

    Anca, te asteptam cu drag sa ne prezinti proiectele tale de tricotat, sau altceva.Daca vrei, poti sa pui poze pe pagina de facebook a blogului.

    RăspundețiȘtergere
  8. Dragelor, citesc o carte pe care o recomand tuturor parintilor: "Cum sa comunicam copiilor credinta ortodoxa" scrisa de maica Magdalena de la Essex.
    Sinziana

    RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.