vineri, august 16, 2013

Colectia de vineri- linkul tau pe Dulce Casa! (4)

Nu-mi vine sa cred ca e din nou vineri, si am ajuns la sfarsitul saptamanii! Zilele acestea au fost foarte incarcate pentru mine, nu neaparat din punct de vedere fizic, ci mai mult emotional. Am avut de luat niste decizii importante pentru mine si pentru familia noastra,decizii care nu au depins strict de mine, ci si de multi factori exteriori. Din fericire totul s-a incheiat cu  bine, si sper sa ma pot bucura in continuare de cele doua saptamani de concediu ramase pana la 1 septembrie.
Fiind vineri, va invit sa lasati linkul vostru pe Dulce Casa, fiindca avem inainte un intreg sfarsit de saptamana in care sa citim lucruri noi si interesante :).
Va astept cu drag!

 


9 comentarii:

 1. Irina, mă bucur că s-a terminat totul cu bine. Concediu plăcut şi liniştit, în continuare. Şi noi plecăm mâine dimineaţă, pentru două săptămâni.
  Ne revedem cu drag, când mă întorc!

  RăspundețiȘtergere
 2. am chiulit vineri :)...merge si azi! :)

  RăspundețiȘtergere
 3. M-am alăturat și eu și îți mulțumesc pentru găzduire!

  RăspundețiȘtergere
 4. Ce idee draguta! Profit de invitatie si va las linkul spre articolul scris ieri, cu care am participat la Duzina de cuvinte.
  Vacanta placuta sa ai!

  RăspundețiȘtergere
 5. Vienela, bine ai venit!multumim pentru articol!

  RăspundețiȘtergere
 6. Te urmaresc cu mult drag de ceva timp ....m-ai invatat lucruri frumoase si interesante , dar mai ales faptul ca :SA FII FEMEIE, E O ADEVARATA BINECUVANTARE !!! ....Multumesc din suflet !!!!

  RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.