marți, noiembrie 26, 2013

A venit iarna...

Pe cand ma pregateam sa savurez din plin ce a mai ramas din toamna, iarna mi-a dat planurile peste cap si a venit oarecum pe neasteptate.Zic oarecum fiindca la prognoza meteo se tot anunta ca saptamana asta va ninge, dar parca poti sa crezi tot ce spune la tv? :))
La pranz a inceput sa ninga cu fulgi mari, pufosi si intr-o ora deja se depusese un strat subtire de zapada,spre bucuria fetelor care au si zbughit-o in curte.


Acum s-a lasat seara, am terminat cu treburile prin casa, asa ca am dat drumul la colinde, mi-am facut o cana mare de ceai si abia astept sa rasfoiesc cateva carti pe care mi le-am cumparat duminica de la targul de carte Gaudeamus.


In cuptor se rumeneste o prajitura, la geam stralucesc luminitele, si parca am intrat si eu in atmosfera de Sarbatori. Zilele acestea voi incerca sa scriu o lista cu ce am de facut pana la Craciun- curatenie, sa decoram casa, o lista de cadouri , meniul de Craciun si lista de cumparaturi. Si cred ca o sa schimb si hainuta blogului, ca sa fie in ton cu vremea de afara :). 
La voi a nins azi?

Irina

21 de comentarii:

  1. Nu, la noi a plouat si a batut vantul toata ziua. Dar e posibil ca maine sa avem si noi fulgi...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ei, Mari, cum stati azi cu zapada, a dat vreun fulg pe la voi?

      Ștergere
    2. Daaa, chiar a nins! S-a jucat si Anna prin gradina cu zapada! Dar azi incepuse sa se topeasca...o asteptam pe urmatoarea!

      Ștergere
  2. Nici la noi la Suceava n-a nins...dar asta este...mai asteptam! <3
    O seara binecuvantata in sanul familiei tale minunate!

    RăspundețiȘtergere
  3. La noi abia acum ninge...da,si pe mine m-a luat prin surprindere,desi se anunta...nu de alta dar coletul tau asteapta cumintel sa fie trimis.
    Imi place noua ta hainuta a blogului.
    Eu mai a un pic si termin curatenia de tot,pentru ca am fost in renovari pe aici.De Craciun vom fi fara tati,ca anul trecut,si deja ma enerveaza lucrul asta,dar va fi acasa de Revlion.Trebuie sa ma gandesc ce le iau copiilor sau daca le mai iau,in rest le lucrez si cadourile si decoratiunile.
    Cartile din poza le-ai luat de la atrg?
    Ce prajiturica ai facut?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. despre ce colet e vorba?
      da, cartile din poza sunt luate din targ, au fost reduceri bunisoare. Am facut o prajiturica de post, o gasesti pe blog la retete, se cheama sfoof (sfouf- e o prajitura libaneza cu gris)

      Ștergere
    2. Coletul cu bulbi de crini...scuze ca-ti raspund asa tarziu,nu mi-a mers pc-ul.

      Ștergere
  4. Nici la Galati n-a nins, dar la cat e de frig n-ar fi de mirare sa se porneasca maine. Zilele astea imi voi face si eu o lista cu prioritati, am tendinta sa fiu cam dezordonata in toate...

    RăspundețiȘtergere
  5. La noi Ploiesti a nins, dar nu stiu cand pentru ca aseara parea doar sa ploua si sa zlotaiasca, de dimineata in schimb zapada ca-n povesti. Ma simt asa fericita :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce frumoos! In zona noastra iarna este foarte saraca in zapada. Anul trecut nici nu am coborat saniuta din pod. Aici doar bate un vant naprasnic, rece, taios, care suna a pustiu noaptea cand e liniste, dar recuperam vara cand Delta e o feerie.

    RăspundețiȘtergere
  7. Si la noi a nins domol, cu fulgi pufosi, jucausi... n-am rezistat si am aprins deja primele beculete.

    Iti multumesc, Irina, pentru ca faci sa existe acest blog.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce zi frumoasa ati avut... chiar vorbeam zilele trecute cu mama de primele ninsori cand eram noi mici si cum ne ruga in repetate randuri sa adunam toate jucariile de prin curte... ma cuprinde nostalgia :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc , Irina pentru ca iti faci timp pentru noi!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Va invidiez pentru fulgii mari. Eu in fiecare dimineata sar din pat sa vad daca nu cumva a nins. In Iasi inca nu...asteptam. Imi place coltul tau de liniste si bine, e asa cald si intim...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. invidiaza-ne, invidiaza-ne :)) ;) Chiar a nins frumos, nu ma asteptam sa se intample asa devreme. Sper sa nu dea ninsoarea rateu exact de Craciun :))

      Ștergere
  11. Si la mine a nins, nu imi place in mod deosebit zapada, dar macar acum ca ma tine in casa o sa am timp sa fac nu numai liste cu lucruri de facut ci chiar lucrurile in sine. Oricum eu incep sa astept primavara de pe 1 ianuarie :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie imi place sa ma bucur de fiecare anotimp...la timpul lui :)). O iarna frumoasa iti doresc!

      Ștergere
  12. Hihi, noi avem farfuria cu acelasi ren, am scos-o deja la inaintare (Maria e topita dupa ea). Sa aveti o iarna binecuvantata!

    RăspundețiȘtergere
  13. Pret de cateva minute m-am bucurat de randuri-ganduri, si de iarna de afara.
    Si la noi e frig.Brrr imediat ne aciuim sub plapumioara.
    O noapte linistita!

    RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.