miercuri, ianuarie 30, 2013

Yarn along

Daca e miercuri, e Yarn Along. In fiecare miercuri iubitoarele de tricotat/crosetat si lectura sunt invitate sa posteze pe blogul lor, sau pe grupul de pe  flickr, o fotografie cu ce au pe andrele/croseta, si cu cartea pe care o citesc, si sa lase linkul pe blogul lui Ginny .

 
 Anul trecut n-am crosetat mare lucru, dar anul asta mi-am propus sa lucrez macar ceva mic in fiecare luna. Si fiindca atunci cand iti propui ceva ai sanse sa duci la bun sfarsit macar o parte, daca nu tot :), tadaaa: am lucrat o fata de perna. 
 
 
 
 
Mai am doua terminate ( cele incepute aici ), dar trebuie sa le mai montez la toate si spatele, pentru a fi gata.Cred ca zilele acestea voi duce la bun sfarsit si acest lucru.
Intre timp am inceput si o paturica, voi folosi aceleasi nuante ca si la perna. O sa folosesc toata cantitatea de fire ramase, ca sa am motiv sa-mi cumpar altele :)).

 
La capitolul lectura va recomand o carte excelenta : "Dumnezeu nu vrea suferinta omului" de J. C. Larchet. Autorul demonstreaza, bazandu-se pe invatatura Scripturii si a Sfintilor Parinti, ca, in ciuda unei pareri larg raspandite, crestinismul nu este o religie a suferintei, ci a fericirii. Dumnezeu nu vrea suferinta omului, ci ca el sa fie bucuros si fericit- de aceea a venit Hristos, ca sa ne izbaveasca din suferinta, durere si moarte.

Voi ce mai cititi, ce mai lucrati?

Irina