marți, noiembrie 26, 2013

A venit iarna...

Pe cand ma pregateam sa savurez din plin ce a mai ramas din toamna, iarna mi-a dat planurile peste cap si a venit oarecum pe neasteptate.Zic oarecum fiindca la prognoza meteo se tot anunta ca saptamana asta va ninge, dar parca poti sa crezi tot ce spune la tv? :))
La pranz a inceput sa ninga cu fulgi mari, pufosi si intr-o ora deja se depusese un strat subtire de zapada,spre bucuria fetelor care au si zbughit-o in curte.


Acum s-a lasat seara, am terminat cu treburile prin casa, asa ca am dat drumul la colinde, mi-am facut o cana mare de ceai si abia astept sa rasfoiesc cateva carti pe care mi le-am cumparat duminica de la targul de carte Gaudeamus.


In cuptor se rumeneste o prajitura, la geam stralucesc luminitele, si parca am intrat si eu in atmosfera de Sarbatori. Zilele acestea voi incerca sa scriu o lista cu ce am de facut pana la Craciun- curatenie, sa decoram casa, o lista de cadouri , meniul de Craciun si lista de cumparaturi. Si cred ca o sa schimb si hainuta blogului, ca sa fie in ton cu vremea de afara :). 
La voi a nins azi?

Irina