miercuri, noiembrie 19, 2014

Yarn Along


Daca e miercuri, e Yarn Along. In fiecare miercuri iubitoarele de tricotat/crosetat si lectura sunt invitate sa posteze pe blogul lor, sau pe grupul de pe  flickr, o fotografie cu ce au pe andrele/croseta, si cu cartea pe care o citesc, si sa lase linkul pe blogul lui Ginny .
 

Astazi a fost una din acele zile in care nimic nu merge bine, si in plus ploua . O zi care a inceput rau, cu probleme la serviciu, si s-a finalizat cu niste vesti foarte proaste pentru mine, tot in domeniul profesional.
Dar incerc sa gasesc ceva bun in toata situatia asta, si ma gandesc la rugaciunea staretilor de la Optina: 
'' Oricare vor fi vestile pe care le voi primi in timpul zilei, invata-ma sa le primesc cu sufletul linistit si intarit in credinta ca peste toate este Sfanta Voia Ta....In toate intamplarile neasteptate, nu ma lasa sa uit ca totul vine de la Tine.''
Sunt situatii cand nu putem face nimic ca sa schimbam lucrurile si ne ramane doar sa primim cu incredere voia lui Dumnezeu, fara sa ne ingrijoram de nimic.
Asa ca acum stau pe canapea, cu pisica in brate, si tricotez la esarfa pe care ar trebui s-o termin pana maine, ceea ce evident nu se va intampla :).
 
 
De citit...nimic nou.In ultima vreme trebuie sa aleg- ori citesc, ori tricotez, caci nu am timp le fac pe amandoua.
Voi ce mai cititi, ce mai lucrati?


 

12 comentarii:

Carmen spunea...

Si eu am avut stari destul de proaste,dar nu stiu care e cauza,sunt cam agitata si nici nu m-am putut aduna sa scriu 2-3 cuvinte pe blog,dar ma voi gandi si eu la rugaciunea postata de tine si cred ca o sa-mi revin sau macar sper. De citit nu am mai citit de ceva vreme in schimb am crosetat o husa pentru tableta ,mai trebuie putin accesorizata.Imi place salul tau si am mai vazut modelul asta si la alte fete care spun ca e tare usor,mie nu mi se pare atat de usor,daca as avea un video poate as reusi sa fac si eu un sal din asta ca tare imi doresc .

AlexandraB spunea...

Doamne ajuta, Irina! :)
Ce frumoasa e rugaciunea aceea, Dumnezeu sa iti ajute in toate !
Imi plac culorile din firul pe care il folosesti! Ce frumos iasa! Si eu lucrez la un sal pentru un schimb de Craciun, cu o fata de pe Ravelry; al meu e triunghiular. Si incep sa intru in panica ca nu ma incadrez nici eu in timp :)))
Te pup tare tare tare, sa ai o zi linistita si cu vesti bune!

anca spunea...

Imi place foarte tare si firul si modelul. De cand am pus mana pe lana m-am indragostit de ea:). Si ziua mea a fost la fel de proasta, probabil din cauza vremii. Te imbratisez, culorile salului sigur te inveselesc!

mihaela spunea...

Tricotez botosei, nu ca mi-ar trebui sau as avea ce face cu ei dar ma relaxeaza :)

Suzana spunea...

In anumite momente rele, mi-am propus sa ma gandesc si la acest citat:
"Fiecare adversitate, problema, esec poarta cu sine samanta unui beneficiu mai mare sau cel putin egal"
(Napoleon Hill)
Daca privesc lucrurile in felul acesta, ma detasez cumva de subiectul initial si incerc sa aflu care este lectia pe care Viata mi-o preda.
Nu intotdeauna imi reuseste, dar cel putin incerc...

@irina_sweet_home spunea...

da, firul e super, cauta pe net aade rainbow ca sa vezi cum arata lucrat

@irina_sweet_home spunea...

spor la lucru!sigur vei gasi un destinatar pentru ei :)

@irina_sweet_home spunea...

nu cred ca este tutorial video, dar gasesti modelul, explicat in engleza, aici
http://www.ravelry.com/patterns/library/silky-alpaca-lace-scarf

@irina_sweet_home spunea...

da, pai daca te gandesti, mai e putin pana la Craciun.Spor!

Paula spunea...

de unde ati cumparat firul? stiu ca ati pus mai de mult un link catre un magazin cu fire de tricotat/crosetat dar nu il mai gasesc

Anonim spunea...

Si eu cred ca orice lucru rau se poate transforma intr-o binecuvantare de la Dumnezeu, in viata noastra. Dar trebuie rabdare... Parintele Ciprian spunea ca daca o incercare e trimisa de Dumnezeu asupra noastra este spre folos si intarire, iar daca nu este de la Dumnezeu, va disparea de la sine, ca si cum nu ar fi fost vreodata.
Doamne ajuta!
Tatiana

Valentina spunea...

Mi-au ramas ochii la lanita cu care lucrezi salul... e un bun medicament pentru zilele mohorate de noiembrie. Modelul dantelat e foarte frumos.

Eu lucrez la sosete. La jacheta mea de primavara m-am impotmolit intr-un punct unde se cer randuri lucrate circular alternativ cu randuri scurte, iar acestea arata diferit la mine. Inca caut o solutie.