miercuri, noiembrie 19, 2014

Yarn Along


Daca e miercuri, e Yarn Along. In fiecare miercuri iubitoarele de tricotat/crosetat si lectura sunt invitate sa posteze pe blogul lor, sau pe grupul de pe  flickr, o fotografie cu ce au pe andrele/croseta, si cu cartea pe care o citesc, si sa lase linkul pe blogul lui Ginny .
 

Astazi a fost una din acele zile in care nimic nu merge bine, si in plus ploua . O zi care a inceput rau, cu probleme la serviciu, si s-a finalizat cu niste vesti foarte proaste pentru mine, tot in domeniul profesional.
Dar incerc sa gasesc ceva bun in toata situatia asta, si ma gandesc la rugaciunea staretilor de la Optina: 
'' Oricare vor fi vestile pe care le voi primi in timpul zilei, invata-ma sa le primesc cu sufletul linistit si intarit in credinta ca peste toate este Sfanta Voia Ta....In toate intamplarile neasteptate, nu ma lasa sa uit ca totul vine de la Tine.''
Sunt situatii cand nu putem face nimic ca sa schimbam lucrurile si ne ramane doar sa primim cu incredere voia lui Dumnezeu, fara sa ne ingrijoram de nimic.
Asa ca acum stau pe canapea, cu pisica in brate, si tricotez la esarfa pe care ar trebui s-o termin pana maine, ceea ce evident nu se va intampla :).
 
 
De citit...nimic nou.In ultima vreme trebuie sa aleg- ori citesc, ori tricotez, caci nu am timp le fac pe amandoua.
Voi ce mai cititi, ce mai lucrati?