luni, iulie 11, 2016

Bloguri indragite - link party!




Ieri am aruncat un ochi prin blogosfera- lancezeala mare, avea dreptate Anca :). Mai lasati facebook-ul :)). Ma gandeam sa mai reanimam atmosfera, si sa vorbim putin de blogurile pe care le indragim.Ca tot e vacanta si avem mai mult timp de citit.Si de scris :).Majoritatea blogurilor pe care le vizitez cu placere  sunt in blog-roll, imi place sa le am la indemana.E greu sa fac un top 5, fiindca fiecare blog are farmecul lui si imi este drag sa le citesc pe toate. O sa incerc, totusi :
  • Casuta din poveste- un blog fermecator, bine scris, cu imagini minunate.O atmosfera optimista si calda ma intampina de fiecare data cand o vizitez pe Anca. Ma bucur alaturi de ea de lucrurile frumoase pe care le traieste si pe care are  generozitatea sa le impartaseasca cu noi.
  • Marea vietii - imi place stilul direct al Ecaterinei si subiectele pe care le abordeaza. Mi-e drag sa citesc noutati despre frumoasa ei familie si diverse ganduri pe probleme duhovnicesti.Postarile ei imi sunt intotdeauna de folos si de multe ori am gasit la ea, puse in cuvinte clare, raspunsuri la diverse intrebari care ma framantau, sau incurajari pentru diverse situatii.
  • Blogul de la Mare - ce apreciez foarte mult la Irinuca este capacitatea ei de autoanaliza si de perseverenta  in bine. Nu se lasa doborata de imprejurarile vietii, ci merge inainte, cautand mereu sa se autodepaseasca si sa fie un om mai bun.Postarile ei ma motiveaza mereu sa pun si eu inceput bun. 
  • Idei pentru mamici si copii sunt sigura ca toata lumea viziteaza blogul Laurei, fiindca e plin de idei frumoase si de recomandari utile.Modul in care Laura se straduie sa isi educe fetita ma motiveaza si pe mine in incercarea de a fi o mama mai buna. O sa trisez nitel :)) si alaturi de blogul Laurei o sa-l amintesc si pe cel al Ralucai, Caiet pentru scoala de acasa. Laura face multe activitati cu cei trei copilasi si pentru mine e un exemplu de mamica. Am multe de invatat de la ea.
  • La urma, dar nu in ultimul rand Iulia de la Economisim.info are o multime de articole interesante care m-au motivat sa fiu mai chibzuita si sa ma gandesc mai bine pe ce si cat cheltui. 
Chiar daca nu le-am mentionat in top5, nu inseamna ca nu vizitez si citesc cu drag pe Iuliana si al ei Jurnal Aromat, pe Catrinel cu a ei casuta din Delta, pe Adelina ,la care gasesc mereu idei pentru hrana simpla si sanatoasa,pe Laura cea bine organizata si care gateste ium-ium :),pe Carmen-albinuta harnicuta, pe Valentina cu frumoasele povesti tricotate, pe Mihaela cu Blog de Familie si pe toate celelalte doamne minunate din blogrolul meu. Va multumesc ca puneti o particica de suflet intr-o pagina de net si o trimiteti cu drag catre lume!

Voi ce bloguri preferate aveti, si de ce?Sau ce bloguri frumoase/interesante/utile ne-ati recomanda?(puteti raspunde la comentarii sau pe blogul vostru si lasati linkul la colectie).
Va doresc o zi frumoasa tuturor!

 



35 de comentarii:

  1. Multumesc mult, Irina. Ma bucur mult ca blogul meu ti-a fost de folos...
    Si mi-e tare drag ca ai revenit. Probabil ca multa lume, percep blogul tau (ca si pe al Ancai) ca pe o oaza de liniste, un loc unde vii pentru a te odihni un pic si a-ti recapata fortele :).

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna dimineata Irina!😀 am vazut postarea ta, si tare mi-a mai placut! Eu chiar am abandonat cu totul blogosfera. Nici blogul meu nu l-am vizitat anul acesta mai mult de trei ori, de restul nici nu mai zic...am emigrat pe fb si dusa am fost...
    Odata cu postarea ta,mi-am adus cu drag aminte de majoritatea fetelor frumoase pe care le-ai amintit.Iti si va doresc bucurie si o vara calduroroasa!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corina, multumim!sper sa revii pe blogul tau, il vizitam mereu cu mult drag!

      Ștergere
  3. Mie-mi place foarte mult blogul: http://atelierdefamilie.blogspot.ro

    Sunt doi tineri foarte draguți, care scriu lucruri interesante. Vizitați-l, nu o sa va para rău! ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumoase blogurile mentionate e tine si nu numai. Chiar daca nu comentez de fiecare data, imi place sa te vizitez cand ai postari noi, pe care le vad la mine pe blog. Am atat demulte linkuri si mai pun, pentru a fi mai aproape de bloguri care imi plac, asa cum spuneai si tu.
    Sunt multe lucruri frumoase in acest spatiu virtual, multe lucruri utile, inspirationale...
    Am mai spus-o, dar o mai fac o data, imi pare bine ca te-am descoperit, cu toate lucrurile minunate de aici!
    Zile minunate de iulie, draga Irina!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc la fel, Suzana!am vazut ca ai un blogroll bogat, o sa rasfoiesc si eu ce mi se pare interesant de acolo.

      Ștergere
  5. Iti multumesc pentru aprecieri, Irina! Ma simt foarte flatata. Si te rog, chiar nu ma lua drept model de mama, eu te simt cu mult peste mine in foarte multe privinte :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Laura, esti o draguta!nu cred ca sunt o mama asa de buna pe cat as putea sa fiu, desi ma stradui cat pot(sau cel putin am impresia ca o fac, hihi)...dar suntem oameni cu lipsuri si scaderi, asa ca nadajduiesc sa repare Dumnezeu acolo unde stric eu :).As vrea sa fiu asa de perseverenta ca tine in relatia cu copiii mei, si sa fac efortul dea inregistra mai multe amintiri impreuna.De exemplu, fotografia la inceput si la sfarsit de an scolar- mi-a placut mult ideea si ma tot lupt s-o pun in practica, dar n-am reusit prea bine.Si mai sunt si altele pe care mi-ar place sa le fac si eu, dar nu imi ies, din diverse motive.Trebuie sa incerc mai mult, clar.

      Ștergere
    2. In ceea ce ma priveste pe mine, rezonez perfect cu ce ai scris tu despre tine. Iar in ceea ce te priveste pe tine, rezonez tot asa de perfect cu ce a zis Laura! Duminica am fost la slujba la una din bisericile apropiate de mine si am urmarit cu drag doamna ce era la lumanari. O stiu de mult, doar acum am vazut-o acolo, de obicei ajuta la final in biserica si mereu am crezut ca este sotia unuia din preoti. Este tanara, frumoasa, calda si are ceva special. Bun, adica. Duminica aceasta, langa ea erau trei fetite si desenau la o masa. Din cand in cand doamna verifica ce mai desenasera si le mai mangaia tare cald pe capsor. M-am gandit la tine, mi-am spus ca seamana tare mult cu tine, oare nu o fi cumva chiar Irina noastra? Pe cuvant ca asa mi-am zis. Multumesc tare frumos pentru aprecierile si incurajararile tale dintotdeauna, mereu au fost un imbold! Nu sunt chiar in cele mai bune pase ale mele, dar am avut cateva zile din concediu si parca mi-am mai revenit. Imi doresc sa imi regasesc energia si elanul de reincepe sa scriu, momentan mai stau putin in pauza, ca mai am inca ceva nevoie :) Te imbratisez, Irina, esti asa cum se numeste si blogul, ca o dulce casa pentru cei ce te citesc si revin mereu pe aici!

      Ștergere
    3. ei, eu nu mai sunt asa tanara :))
      astept sa te reintorci! :)

      Ștergere
    4. Ei, chiar nu cred asta! Eu voi sarbatori in toamna semicentenarul, dar suntem tinere :) Cel putin, sufletele cu siguranta ne sunt! Sa stii ca m-ai scos din amorteala, chiar acum incep sa scriu ca sa raspund acestei provocari :)

      Ștergere
  6. Si eu urmaresc aceste bloguri cu drag. Am invatat multe de la persoanele care se ingrijesc de ele. Mi-ai dat o idee pentru postarea de azi. Multumesc si o zi minunata!

    RăspundețiȘtergere
  7. As vrea sa mai existe provocarea asta si pe viitor. Am muuulte bloguri de prezentat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. putem face o postare saptamanala cu bloguri pe care le citim. Sau cu recomandari de pe net.

      Ștergere
  8. Multumesc, Irina. Unele din blogurile mentionate de tine le am si eu la suflet, altele le descopar acum si ma bucur. Ce bine ca ai luat initiativa sa ne scuturi un pic, poate mai resuscitam putin blogosfera :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Merci că ai amintit blogul meu și că încă mă citești! :)
    La mine e lâncezeală, am început lucrul de luna trecută. Încerc să-mi intru în ritm, dar e foarte greu după aproape 5 ani de stat acasă. :)

    Eu citesc următoarele bloguri:

    Marea vieții - o admir foarte mult pe Ecaterina, n-am îndrăznit niciodată să-i las un comentariu.
    Irina de la mare că mi-e dragă.
    Blogul tău :)), din 2007. :)
    Andressa, din 2006 o citesc. http://www.andressa.ro
    Recente: http://kadsdiary.blogspot.ro
    Și ierburi uitate.

    În rest, ce să zic. Bloguri care-mi plăceau mult s-au închis de-a lungul anilor. :( Uneori am impresia că numai eu o să ies la pensie în blogosferă. :))

    Mai citesc site-uri străine, cu rețete de obicei și ocazional răsfoiesc http://zambetsisanatate.ro
    Tot ocazional: Căsuța Laurei, Economisim, Blogăreală cotodiană, Mihaela cu blog de familie și Jurnal aromat. Deci ne învârtim cam prin aceleași locuri. :)

    O vară frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
  10. Un mare multumesc ca m-ai amintit si pe mine ,chiar ma simt mandra si am o stare asa de multumire si bucurie cand stiu ca tu imi treci pragul casutei.De la tine am invatat atat de multe in ceea ce priveste viata de familie,cea duhovniceasca,esti un model de urmat,Irina!Aici la tine pe blog ma simt mereu ca acasa,starea de bine pe care mi-o ofera randurile scrise de tine nu se pot exprima in cuvinte si nu exagerez cand spun asta.Sper sa reusesc in timp util sa fac si eu o postare cu blogurile pe care le citesc!O saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Carmen, multumesc!si eu invat multe de la voi!toata viata invatam si crestem.Astept postarea! :)

      Ștergere
  11. Eu mi-am dorit sa intru in blogosfera datorita tie , Irina ! Blogul tau si un altul de demult , pe care din pacate , acum nu-l mai pot accesa ( se numea "Vorbe-n vant" - blogul unei romancute autentice , plecata in Australia ).... Chiar daca acum e ceva praf prin gandurile mele , eu te citesc si-ti multumesc ! Te imbratisez !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. toti avem perioade mai proaste!viata e cu suisuri si coborisuri.Te citesc cu drag!

      Ștergere
  12. Sunt surprinsa si in acelasi timp onorata sa fiu mentionata in postarea ta! Vreau sa iti marturisesc si eu ca blogul tau este primul blog pe care l-am urmarit vreodata si singurul din blogosfera romaneasca din care citesc constant si de care pur si simplu mi se face dor. De fapt am ramas doar cu doua, celalalt fiind mai mult o sursa de informatii decat ceva de suflet.

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu inca va citesc, cam toate blogurile mentionate de tine in top 5.
    Am trecut blogul pe privat, simtind ca nu chiar util umanitatii :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nici al meu nu stiu cat de util este umanitatii, dar il las public, nu se stie niciodata :)

      Ștergere
  14. Imi place mult initiativa ta, draga Irina. Am reusit sa ma inscriu si eu pe ultima suta de metri! :)
    O saptamana usoara, :) Ioana

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu stiam de economisim.info, are articole interesante. Pe parte economica eu urmaresc tavanulfals.wordpress.com si capitalismpepaine.com . Primul dezbate problema imobiliara dar sunt foarte multe commenturi legate de economie in general. Al doilea prezinta stirile economice dintr o perspectiva noua.

    RăspundețiȘtergere
  16. Si noi am deschis un blog de curand, poate ne vizitezi cand ai timp : www.viatadupabebe.ro
    Noi urmarim blogul Laurei si casuta din poveste, o sa intram si pe celelalte recomandari :)

    RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.