miercuri, februarie 07, 2018

Incepe ziua cu recunostinta!



,,Atunci cand te trezesti dimineata, se intampla cumva sa iti blestemi zilele la gandul ca trebuie sa pleci la munca? Obisnuiesti sa te plangi de vremea de afara, sau de faptul ca ca te doare capul, ori spatele? Care sunt primele doua-trei ganduri care iti trec prin minte?Tipi la copii, strigandu-le sa se trezeasca?
Cei mai multi oameni se gandesc de regula la aceleasi lucruri cand se trezesc,fara sa le treaca prin minte ca aceasta vibratie se va perpetua apoi pe intreaga durata a zilei.
Tu cum iti incepi ziua?Intr-un mod pozitiv, vesel si bine dispus, sau lamentandu-ne si condamnand pe cineva sau ceva?Daca incepi sa te plangi de indata ce te-ai trezit, tu te pregatesti practic pentru o zi proasta!"
 Louise Hay, Puterea este in interiorul tau 


Mi-a placut foarte mult acest gand al Louisey Hay. E foarte important sa ne incepem fiecare zi cu o inima plina de recunostinta. Unii carcotasi ar zice - ei, dar nu stii ce viata am eu, n-am nimic pentru care sa fiu recunoscator! Nu e asa! In primul rand trebuie sa fim recunoscatori pentru ca am deschis ochii intr-o noua zi - sunt atatia oameni care ar da orice ca sa aiba aceasta sansa!.Este minunat ca ne-am trezit, ca putem deschide ochii, ca putem vedea si simti lumea si tot ce este frumos in ea. Dumnezeu a umplut lumea de lucruri frumoase si multe dintre ele sunt gratis :), deci nu o avem nici o scuza ca sa ne trezim morocanosi :). Si nu pot sa zic decat atat : Dumnezeu a creat pisica :).


Apoi sa fim recunoscatori fiindca Dumnezeu ne-a chemat pe lume!Nu e minunat ca am venit aici, si ca putem face atate lucruri, doar sa vrem?
Voi pentru ce sunteti recunoscatori astazi?
Eu sunt recunoscatoare pentru  luna februarie!Este grozav ca suntem in februarie!E ultima luna din iarna, deci mai e putin si vine primavara.Dar inca ne putem bucura de dimineti geroase in care aerul e tare si e proaspat, de crengi cu chiciura , de zapada (uneori), de faptul ca e Luna Iubirii :), si peste tot sunt inimioare (si putem fi recunoscatori pentru iubirea din viata noastra, si pentru inima noastra care bate), si pentru toate nunantele de rosu si roz :).Mie imi place mult luna februarie, fiindca cenusiul de afara ma stimuleaza sa creez ceva colorat  :).
Am inceput o pereche de sosete rooooz cu inimioare :)



Si citim o carte cat se poate de rooz :)), despre o papusa si casuta ei.




Si fiindca ne-a placut cartea, ne-am hotarat sa facem o casuta pentru papusi, la fel de frumoasa ca cea din carte. Asa  ca am scos firele, materialele si masina de cusut si...o sa va tin la curent in ceea ce priveste acest proiect :).



Voi ce planuri aveti pentru luna februarie?