sâmbătă, octombrie 13, 2018

Jurnalul unei femei simple {2018: s. 41/52}


adus in blogosfera de Corcodusa



  PENTRU ASTAZI...  
sambata, 13 octombrie 2018


♥  AFARA...
  e soare, dar bate vantul.Parca nu imi vine sa cred ca inaintam in toamna si in curand vine iarna. Eu tot ma uit pe aplicatia meteo sa vad cand se incalzeste :)).


 MA GANDESC...  
ca  am multe de facut pentru serviciu.Hartogaraie...niste tone...Abia astept sa termin cu ele.


 SUNT RECUNOSCATOARE...
pentru toate cartile motivationale si de dezvoltare personala pe care le-am citit.Si aici includ si cartile duhovnicesti, ca si cresterea duhovniceasca tot dezvoltare personala e :). Am invatat foarte multe din fiecare carte citita.Sunt recunoscatoare ca  pot citi tot ce doresc :)


♥ IN BUCATARIE...
 se prefigureaza un gratarel pentru pranz :). Si parca as face un bors de cartofi cu afumatura, mmmm, ce bun e cand afara e frigut :).


 CE MAI MESTERESC/CREEZ...
nimic nou, nu am tiiiimp :(((((


 CITESC...    
nimic in special, ciugulesc un rand de ici, un rand de colo.Zilele trecute am intrat intr-o librarie si am rasfoit cateva carti. M-am uitat prin ,,Jurnalul ultimilor ani,, de Tolstoi si mi-a placut foarte mult, am pus-o pe lista de citit.

Si mai citesc bloguri, am descoperit bloguri interesante si le urmaresc.Pe facebook intru foarte rar, spre deloc si constat ca asta imi face bine :).


 IMI DORESC... 
sa termin odata cu treburile astea de serviciu, sa las serviciul la serviciu si acasa sa-mi vad de ale mele. 
Si imi doresc sa continui sa scriu pe blog in mod regulat.


♥ AM INVATAT ... 
 cati pasi trebuie sa mergi zilnic ca sa se considere ca ai un stil de viata activ : minim 10000 pasi pe zi, iar la copii- dublu. Mi-am instalat pe telefon o aplicatie de numarat pasii si am fost mirata sa vad cat de mult merg zilnic pe jos :)) si cate calorii consum.


 UN CITAT PREFERAT PENTRU AZI...

"A-i iubi pe vrăjmaşi, a face bine celor care ne fac rău nu-i o faptă de vitejie, ci doar pornirea firească a celui care a înţeles esenţa iubirii. A face bine celor iubitori, a-i iubi pe cei iubitori nu este iubire şi nu dăruieşte acel bine aparte şi unic al iubirii. Binele e dăruit doar de iubirea faţă de oamenii care ne fac nouă sau în general rău."(31 ianuarie 1908)

Tolstoi -Jurnalul ultimilor ani


♥ 
O FOTOGRAFIE*MAI MULTE 
:)  DE SAPTAMANA ASTA...





https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjCLkU8N5FJqNnubp9cfN0gutdvtkXKth90CYPmRjoimq5WbmhwCXdsVZBwbPtBNDGvE2qIDd5JoLNTHnqfPFyWyDgzmpdZV6w-TORCA7yup4TTaH0S422hfeOo5ONz4bdfJF929sXnW60/s1600/e1.jpg