miercuri, februarie 06, 2019

Yarn Along - februarie 2019 {2/12}



In prima zi de miercuri a fiecarei luni Ginny ne invita sa impartasim ce mai lucram si ce mai citim.
...........................

Luna februarie a ajuns una din preferatele mele, e luna in care lucrez cu fire in diverse nuante de roz, imi cumpar flori rosii sau roz :)) si citesc  carti despre iubire/relatii.


Fiindca mi-a fost foarte dor sa crosetez am terminat deja mandala de care va vorbeam in jurnalul saptamanii . Ma stradui din greu sa nu mai cumpar fire noi, desi mi-au facut cu ochiul cateva chestii, fiindca urmatoarele mandale as vrea sa le lucrez cu bumbac, nu cu acril. :)).
Mandala am facut-o in nuante de roz, printre care am inserat un galben si un verde de-a dreptul electrice :)).Cred ca ar fi iesit mai draguta daca as fi folosit niste nuante de lila in loc de galben si verde.Urmatoarea va fi pe alte nuante :)


Am inceput sa tricotez sosetele lunii februarie si vreau sa citesc ,,Primeste iubirea pe care o doresti,, de Harville Hendrix si Helen Hunt. Am cumparat cartea anul trecut, cred, si am rasfoit-o, dar acum vreau s-o citesc pe indelete.O recomand, e scrisa de autor dupa divortul de prima sotie si explica nasterea Terapiei Imago pentru cuplu. Apreciez foarte mult acesti doi terapeuti, sot si sotie, care au sase copii, deci stiu cam despre ce vorbesc :). Am mai povestit , cred, de cealalta carte a lor, de parenting (Daruieste iubirea care vindeca), care este extraordinara.



Voi ce mai lucrati, ce mai cititi?
Daca doriti, puteti lasa si aici  linkul catre postarea voastra Yarn Along, astfel incat sa ne regasim mai usor cei care scriem in lb. romana.
Irina

15 comentarii:

  1. De citit citesc Biblia , bloguri dragi si de tricotat cam din toate si niste pătrățele pt niste fete de perna si o vestuta pentru puiul meu mic si un sal 😂 deci am de lucru , ii multumesc Lui pentru tot . Fii binecuvântată de Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu sa tricotez nimic, doar lantisor simplu.

    Citesc pt job momentan.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zuzu,daca stii lantisor deja stapanesti pasul de baza in crosetat :).Spor la citit!

      Ștergere
  3. Cata culoare este aici, minunata mandala ai crosetat!Am tot zis ca o sa invat sa tricotez ciorapi cu andrele circulare,eu stiu doar asa dupa stilul acela vechi:). Lucrez la un sal,am inceput sa tricotez unul si nu imi place,asa ca il desfac si il crosetez,ma oftic ca nu imi ajunge fir...Spor in toate si multumim pentru recomandarile de carti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu nu stiu decat asa, mi se pare foarte simplu .Spor la toate!

      Ștergere
  4. Mie imi place combinatia de culori din mandala, mi-as dori sa am si eu asa culori, dar vorba ta, nu-mi mai cumpar altele pana cand nu le fac pe cele ce le am deja. Si am muuuulte! :(((
    Totusi, tu la ce folosesti mandalele? Mie mi-au placut mereu, dar nu stiu la ce sa le pun si asa ca nu fac.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. le folosesc la decor, cand imi beau cafeaua, sau cand pun o vaza de flori...din astea

      Ștergere
  5. Uraaaaaaaaaaaaaaaaaasc sa crosetez, dar ce pofta mi-ai facut cu mandala ta. Am firele de bumbac puse intr-o sacosa pe hol ca sa le dau, dar am sa le iau inapoi sa fac o mandala:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hihi, parca vad ca o sa mai si cumperi 😁.Eu ma declar vinovata, am mai cumparat niste culori 😁

      Ștergere
  6. https://casutadinpoveste.blogspot.com/2019/02/yarn-alongzero-waste-home.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Wow, ai revenit, ma bucur!Nu am mai intrat pe blog crezand ca nu mai scrii.

      Ștergere
  7. Ne recomanzi carti foarte bune de mult timp...Si fiindca ma preocupa personal...de mult timp vreau sa te intreb daca tu cumperi mereu cartile (sau le si imprumuti? ) si mai ales unde le pastrezi??? Spuneam ca e o problema personala...mereu cumpar carti si imi doresc sa le pastrez pe toate, evident, dar nu prea mai am unde...Cum faci tu?
    Felicitari pentru tot, inca sustin ca la tine ziua are mai mult se 24 de ore!!!
    Madalina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Madalina, nu prea imprumut carti, ca n- am timp :)) sa mai stau si pe la biblioteca, plus ca acolo nici nu gasesti mare lucru, din pacate.Cumpar tot ce citesc si le pastrez in biblioteca si pe diverse raftulete :).Le cam inghesuiesc, ca nici la noi nu prea e loc.Mai nou cumpar si carti audio, sau ebook, fiindca nu ocupa spatiu si pe primele pot sa le ascult in timp ce fac si alte lucruri.

      Ștergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.