miercuri, februarie 13, 2019

Un pic de reorganizare

Anul acesta, pe lista de proiecte pentru casa am inclus si reorganizarea si redecorarea dormitoarelor (acolo unde e cazul). Am ajuns intr-o noua etapa a vietii- fetele au crescut, inclusiv Ale, asa ca e nevoie sa ne regrupam :).
Fetele mari impart mai de mult un dormitor, iar pentru cele mici urmeaza sa organizam o camera in care sa stea amandoua. Pana acum am practicat co-sleepingul :), mai de voie, mai de nevoie.Ale a fost cel mai mult alaptata- pana la 3 ani, si inca doarme cu noi. Sper ca prin realizarea unui dormitor atractiv :)) sa o conving sa se mute cu sora ei  mai mare :)).
Camera va avea mobilierul alb sau fag, iar paleta de  culori este roz-galben.
Piesa de rezistenta :)) va fi patul suprapus .Camerele noastre sunt mici , asa ca un pat suprapus satisface nevoia de a avea fiecare patul ei, fara a ocupa prea mult loc.
Pentru cele mari am cumparat anul trecut un pat foarte bun, l-am gasit redus la jumatate de pret si regret si acum ca n-am luat doua. Desi am intrat pe diverse situri cunoscute, n-am gasit nimic sa ma multumeasca- arat foarte fragile si pretul mi se pare mare in raport cu calitatea.
Am vazut la Catrinel pe blog ca a recomandat un site de mobila si decoratiuni interioare, FAVI , si am intrat sa vad daca dau peste ceva interesant.FAVI nu e un magazin, ci un motor de cautare care aduce laolaltă piese de mobilier si decoratiuni, in dorinta de a inspira si a da idei pentru decorarea locuintei.
M-am dus  la paturi supraetajate si am gasit ceva care imi place foarte mult si indeplineste cerintele mele de dimensiune si calitate.Imi plac si sertarele de depozitare, in care se poate pune asternutul.

favi.ro
Am vazut  si paturi supraetajate pentru trei copii, dar nu mi se pare foarte practica partea aceea gen sertar. Copilul care va dormi acolo nu va simti ca are patul lui. Cred ca e mai potrivit ca  rezerva, pentru musafiri.
Daca tot m-am apucat :)), m-am uitat si dupa un sifonier. Sectiunea de dulapuri si dressinguri e foarte vasta, dar am gasit un dulap care mi-a placut fiindca e spatios, are oglinda si se asorteaza cu patul.Totusi, nu sunt chiar sigura de alegere, fiind un dulap cam masiv pentru o camera de copii.Am vazut si unele mai simple.Voi ce ziceti?

favi.ro
Patul are nevoie de niste lenjerii dragute si vesele, si am gasit ceva pe alb cu roz care mi se pare potrivit.

favi.ro

 Tusa finala e data de covorul care contine toate culorile din paleta aleasa de mine : si face foarte bine legatura intre mobilier, asternut si peretii pe care m-am gandit sa-i varuiesc galben-pai.



La geam vreau sa pun rolete textile , portocalii.

favi.ro
Rafturi de carti si birou avem deja, mai raman de pus cateva flori si poate unul-doua postere motivationale pe pereti.
Cred ca ar fi o camera vesela si primitoare- ramane sa ne apucam de treaba :).Va tin la curent :).


Irina