marți, aprilie 30, 2019

Mozaicul lunii { aprilie 2019 }


Sper ca n-ati uitat de mozaicul lunii !
Sa povestim cum a fost   pentru 
 noi luna care a trecut, in cateva imagini si cuvinte...



Hristos a inviat!
sper ca ati avut un aprilie binecuvantat :)
Pentru mine aprilie a inceput cu un gand care m-a ajutat foarte mult - ca nu trebuie sa fac greseala de a astepta sa-mi vina cheful sa fac ceva, ci sa ma apuc de treaba, ca motivatia vine pe urma.
Asa ca am avut un aprilie destul de spornic :) - am terminat o pereche de sosete inceputa acum foarte mult timp si am inaintat si la altele pe care le am in lucru; am citit o parte din Noul Testament si mi-am tinut la zi jurnalul si bujo-ul; am facut curatenie de primavara in curte si in casa; am pus gradinuta cat de cat la punct; am facut pentru prima oara niste cozonaci reusiti (am mai incercat acum multi ani, dar nu mi-a iesit mare lucru); am terminat niste lucruri pentru serviciu si am avut sarbatori cu pace si cu liniste.
Multumesc lui Dumnezeu, ca mi-a dat spor si ajutor in toate!
E important ca orice lucru pe care il facem in viata, sa-l incepem cu rugaciune. Nu trebuie neaparat sa citim rugaciuni din carte, sa fim formalisti, ci sa constientizam prezenta lui Dumnezeu si sa- L invitam pe El in toate lucrurile si lucrarile noastre, si El, cu iubire, va fi mereu cu noi, daca Il chemam si Il primim. 
Pentru El nu e nimeni deosebit sau special - El bate la usa fiecaruia si intra la oricine ii deschide.



Iată, stau la uşă şi bat; de va auzi cineva glasul Meu şi va deschide uşa, voi intra la el şi voi cina cu el şi el cu Mine.



Pentru voi cum a fost luna aprilie? :)