sâmbătă, august 24, 2019

Jurnalul unei femei simple { 2019 : s.34/52}

 


  PENTRU ASTAZI... 
  Sambata , 24 august  2019


AFARA...
 e  foarte caald, toata saptamana a fost ,,fierbinte,,..Ma oboseste caldura, ziua ma simt molesita si noaptea nu dorm bine ...Nu imi amintesc cand a plouat ultima data. Totul e uscat si in aer e foarte mult praf...alergiile isi fac de cap la noi in familie...Vara  in Baragan :) MA GANDESC...
   ca vreau sa am mai multa grija de mine...sa mananc mai sanatos, sa ma hidratez si sa fac miscare in mod serios.

 CE MAI GATESC... 
Am facut o ciorbita de vita , din os cu maduva. Foarte sanatoasa, contine colagen :). Felul doi - ciuperci cu smantana.

CE MAI MESTERESC/CREEZ...
   imi crosetez o gentuta pentru telefon, vreau sa il am la indemana, dar fara sa-l tin in geanta sau in mana. Mai am putin  de lucru :). Mi-e dor sa fac niste sosete, dar pe caldura asta nu suport nici ideea de a pune mana pe lana.
 Mi-am cumparat material sa-mi fac doua fuste.In magazin n-am gasit nimic sa-mi placa.Chiar in magazine scumpe gasesti hainele facute din materiale foarte proaste. ♥ CITESC...
 Limite pentru copii  de Cloud si Townsend. O serie foarte buna, cred ca am mai vorbit aici de cartile lor. Recomand.
  ♥ MA UIT LA... 
 Filme romanesti vechi...Am descoperit multe pe care nu le stiam. De exemplu comedia ,,Grabeste-te incet,, din 1981. Foarte simpatic, cu multi actori buni.Desi sunt filme vechi, simple, au mult farmec.

  PLANURI PENTRU SAPTAMANA VIITOARE ...
 As vrea  sa cos, sa crosetez, si sa citesc.Si sa pun la punct ultimele detalii pentru inceperea scolii. E ultima saptamana de concediu si vreau sa profit de ea :).  UN CITAT PREFERAT PENTRU AZI...,,Relaxeaza-te, respira, bucura-te,, - chiar am nevoie de asta :)


MOMENTE DIN SAPTAMANA CE A TRECUT...
Va doresc o zi minunata si multumesc pentru vizita!
 Irina