miercuri, decembrie 11, 2019

Mi se potriveste sa fiu...

rochita1
lamami
...mama de fete :)).N-am idee cum o fi sa ai baieti, dar sincer nu cred ca era pentru mine :).Mie mi-s dragi  fetitele, cu farmecul  si  gingasia lor aparte :). Desigur, in cultura de astazi este o provocare sa cresti fete puternice si echilibrate, dar sunt sigura ca nici cu baietii nu  e usor.
Ce imi place mult din experienta de mama de fete e sa  cumpar hainute (pentru cele mici ) sau sa merg la cumparaturi cu cele mari- care deja isi aleg singure ce vor sa poarte.
 In special pentru Ale (4 ani in curand) oferta de lucrusoare dragalase este foarte vasta si e greu sa te hotarasti ce sa cumperi.
Mie imi plac mult rochitele gen printesa, cu tul vaporos si accesorii simpatice, dar care sa nu fie neaparat de ocazie.Ceva in genul rochitei de mai jos, pe care am gasit-o pe situl LaMami.
rochita2
lamami

Pentru Ale mi-a picat cu tronc aceasta rochita superba, dar nu au marimea ei, din pacate :((.
 Dintre modelele noi  mi-a placut aceasta rochita, in nuante pastel, mi s-a parut foarte potrivita pentru o tinuta de gradinita, fiindca fusta plisata ii da un aer scolaresc :).
rochita3
lamami

In general nu obisnuim sa  cumparam multe haine, nici pentru noi, nici pentru copii, fiindca ar fi greu de tinut sub control cate un dulap plin de  persoana :)) si nici nu avem loc in casa pentru excese :). Fiecare copil are cateva tinute pe care le roteste pana se uzeaza si/sau ii raman mici .Atunci le arunc (daca sunt prea uzate) sau le  dau, si cumpar altele.
 Recunosc ca nu obisnuiesc sa cumpar haine de pe internet, imi place sa putem vedea si proba ceea ce alegem, dar  vad ca sunt multe situri cu lucruri foarte frumoase, de calitate si la preturi bune.
Voi ati comandat vreodata de pe acest site?ce alte situri ati recomanda?ati avut experiente pozitive cumparand hainute de copii de pe net?

Irina