marți, decembrie 24, 2019

Buna dimineaaaata la Mos Ajun! :)



Buna dimineata tuturor!E Ajunul Craciunului, ati inceput pregatirile? :) Eu imi beau cafeaua, apoi mai am ceva  cumparaturi de facut, si poate pe la pranz ma apuc de treaba :). Curatenia e gata, dar mai am de facut mancarea si de pregatit cadourile.
Cum spuneam si ieri pe Facebook, zilele acestea m-am ocupat putin de blog, deoarece existau ceva probleme tehnice.Am luat articolele din urma la rand si mi-am amintit asa de multe lucruri :).Am inceput blogul intr-o perioada in care nu existau facebook, twitter sau instagram si , in general, resursele existente pe internet erau destul de reduse.Multe lucruri marunte, pe care azi  le postam rapid pe retelele de socializare, atunci le scriam pe blog. Multe bloguri pe care le indrageam au disparut ori au fost abandonate in favoarea instagramului.Au aparut si multe bloguri noi, a aparut si vloggingul...lumea online e foarte diferita fata de acum 12 ani...
Pentru adolescenti chiar si facebookul e deja depasit - Ilinca mi- spus intr-o zi, cu multa afectiune ,,mami, dar facebookul este doar pentru batrani,, :)).E clar ca blogurile sunt pentru dinozauri sau ceva :))
De multe ori mi-e dor de diminetile in care imi beam cafeluta savurand in liniste postari de pe blogurile indragite :) si intentionez sa reiau acest obicei - nu dimineata :)) , ca n-am timp, dar undeva pe parcursul zilei - cu siguranta. Si imi doresc ca in anul urmator sa scriu mai des pe blog, chiar daca nu vor fi articole elaborate :).
Va rog sa-mi scrieti in comentarii blogurile preferate, poate descopar bloguri noi pe care sa le urmaresc si eu. Si daca aveti sugestii pentru blog, le astept cu drag :).
Va urez o zi frumoasa , cu spor la treaba! Cu drag, Irina