duminică, ianuarie 17, 2021

Bucurii de ianuarie - saptamana 2

 

 Bine v-am gasit in a doua saptamana a provocarii Bucurii de Ianuarie! 

Sper ca ati avut o saptamana buna, plina de bucurii :), mai ales ca a nins asa de frumos.A inceput si scoala online, a inceput si vaccinarea contra covidului, a fost o saptamana plina de evenimente.Despre vaccinare ce sa zic, sper sa ajute si sa nu afecteze in mod negativ pe cineva.Dar cred ca va mai dura ceva timp pana vom vedea rezultatele.Daca vor fi rezultatele asteptate.Complicat :)).

Traim intr-o lume agitata, asa ca e tare bine sa avem ca refugiu...

Un coltisor confortabil

si saptamana aceasta coltisorul meu confortabil a fost la birou, mai ales ca am inceput si munca.Desi afara a fost ger, iar in unele zile a nins, eu m-am simtit foarte bine aproape de calorifer. Nu doar eu, ci si pisica :)). Am tare multe de invatat de la pisicile mele :).


 
Un proiect creativ

saptamana trecuta am inceput niste patratele crosetate si am inaintat cu lucrul la ele, dar mi s-a terminat firul alb, asa ca a trebuit sa le pun in asteptare.Am trebuit sa comand un ghem de pe internet, fiindca la mercerie nu avea alb, si abia luni ajunge pachetul.

Asa ca m-am gandit sa mai consum din firele de tricotat pe care le am deja, si am inceput o paturica in culori de iarna.Folosesc lana pentru sosete si kid mohair, si o lucrez in mitered squares.

  

Tratatia saptamanii

a fost quesadilla cu pui, facuta in casa. A avut mare succes, asa ca am facut de trei ori saptamana aceasta.Se face foarte repede, e hranitoare, si cu o salata de cruditati, si cu sos de iaurt cu guacamole alaturi, e absolut un deliciu :) 

Plante/flori  

 Zambilele cumparate saptamana trecuta au inflorit, sunt bleute si sunt teribil de parfumate.Dupa ce se trec le tai frunzele si le pun intr-un loc uscat, la intuneric, pana in primavara, cand le plantez in gradina.


Lumini si luminite

nu am doar in casa, ci si afara :)

 


Ceva de citit

 Am ascultat carti audio pentru copii impreuna cu Ale :), in timp ce tricotam la paturica, si am ramas la zi cu programul meu de citire a Bibliei intr-un an.


Grija de sine

M-am bucurat de aer, si de zapada. Si mi-am luat zilnic vitaminele :).


Recunostinta

pentru un apus frumos de soare


pentru calmul pisicilor


 pentru puterea vindecatoare a padurii


Sper ca v-a facut placere sa fiti alaturi de mine in a doua saptamana a provocarii.Daca ati scris un articol pe blog puteti lasa linkul mai jos, sau ne puteti impartasi gandurile si fotografiile voastre pe instagram sau pe facebook, folosind hastagul  #bucuriideianuarie .

Va doresc o saptamana frumoasa, cu bucurii si binecuvantari!
 
Cu drag,  


 


You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter