sâmbătă, aprilie 30, 2022

Jurnalul saptamanii { 2022: s.17/52 }

 

 

♥ PENTRU SAPTAMANA 17

25-30 aprilie 2022
 
 

♥ VREMEA...

a fost  destul de rece, a mai si plouat.Intr-o dimineata m-am trezit pe la 5, incepuse o furtuna cu tunete si trasnete, ziceai ca explodeaza avioane, asa niste bubuieli se auzeau :)).Dar gradinuta e fericita :)


♥ MA GANDESC ...

ca am avut o saptamana destul de spornica. Am reusit sa mai pun in gradina capsunile , fasole, flori, si am inceput sa fac curatenie generala si sa debarasez casa.Asta imi va lua destul de mult timp, fiindca sunt multe lucruri de sortat, nu stiu cand s-au adunat atatea.Mai ales haine, am si primit multe, dar trebuie sa sortez ce nu e potrivit pentru noi.
Deocamdata am varuit dormitorul nostru si al fetelor mici, urmeaza mici proiecte de curatenie si reamenajare.Vreau ca in perioada urmatoare sa ma ocup mai mult de casa, de organizare, sa aduc mai multa simplitate si cat mai putina risupa in viata noastra. Cand ne-am mutat in afara orasului visam la un trai mai simplu, mai organic, mai aproape de natura, dar viata mi-a luat-o inainte, ca sa zic asa :).Imi propun sa revin la gandurile de inceput :). 
Primul pas a fost facut - cu gradinuta, pe care imi propun sa o dezvolt in cativa ani, dar o sa fac despre asta o postare separata.

♥ UNUL DIN LUCRURILE CARE MI-A PLACUT SAPTAMANA ACEASTA... 

a fost sa varuiesc, imi place grozav mirosul de vopsea proaspata, peretii care devin alb imaculat si stralucitor, prospetimea care revine in casa.


♥ MA UIT/ASCULT... 
 
videoclipuri despre curatenie :))

 ♥ PLANURI PENTRU SAPTAMANA VIITOARE...

incepem scoala, serviciul, si va trebui sa ma organizez cat mai bine, ca sa pot face tot ce mi-am propus. Reorganizarea dormitorului celor mici implica ceva constructii :)).Camera este foarte mica, si a trebuit sa gasesc noi solutii pentru depozitarea hainelor, a jucariilor, a cartilor, a birourilor - fiindca cea mica incepe scoala din septembrie. Am incercat paturile suprapuse, dar nu merge, asa ca o sa facem niste paturi inaltate, sub care va exista un spatiu castigat.



 ♥ UN CITAT PREFERAT...
 
 

  ABIA ASTEPT SA ...
 
ma apuc de treaba :)

 ♥ O FOTOGRAFIE/MAI MULTE DE SAPTAMANA ASTA...
 



 
 Va doresc o saptamana minunata si multumesc pentru vizita!
 

8 comentarii:

  1. Și mie îmi place să vopsesc și să pregătesc pereții, să acopăr crăpăturile, să dau cu șmirghel, vreo doi ani de aici încolo nu o să pot dar dacă se aliniază planeții o să am o altă casă de pregătit și vreau să fac cât mai mult cu mâna mea, în plus vreau să am mobila gândită special pentru casa aia si pentru mine, genul de mobila pe care o fac cei de la Tiny House Nation, pe cae chiar ar trebui să îl revăd înainte de a mă apuca de proiect.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu stiam serialul, mi-ai dat de lucru! :))Vrei sa-ti faci un tinny house?sunt superbe!si pentru o persoana -doua mi se par perfecte, chiar si pt familii cu un copil.Eu sufar ca fizic nu am putere suficienta ca sa fac tot ce imi doresc, uneltele de pe piata sunt in general foarte grele, facute pentru barbati, sau poate pentru femei halterofile :)).

      Ștergere
    2. Îmi place ideea dar unde aș avea terenul e necesar sa am mașina, vreau să renunț la ea când Bubu (mașina actuală ) își va da obștescul sfârșit, modul în care se conduce zilele astea e agresiv si prefer sa nu ma amestec in trafic așa că va trebui sa imi gandesc viata in jurul mersului pe jos si transportului in comun, cred că ma voi multumi cu un tiny apartament gândit special pentru mine :)

      Ștergere
    3. da, asa este, trebuie sa vezi ce e mai avantajos si practic pentru tine si pentru stilul tau de viata.Eu, cand ies din oras, parca ma dezleg din lant :)), nici inapoi nu ma uit.Dar transportul e un minus, adevarat.

      Ștergere
  2. Spor în tot ce faci! Te descurci de minune.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce frumos! Urmaresti pe cineva in mod special pentru idei de organizare si curățenie? Imi poti da linkul vreunui filmulet fain pe care l-ai vazut? Multumesc! Spor! 🤗

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. in general caut ,,cleaning motivation" si las sa ruleze pe tv.Multumesc, spor si tie!

      Ștergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.