marți, aprilie 12, 2022

Raspunsul la toate problemele noastre


 ,,Un barbat mi-a spus odata ca totul ar fi in regula cu el daca Dumnezeu l-ar lasa in pace..El gandea ca Dumnezeu il pedepseste si ii pune obstacole in cale, si ca acesta era motivul bolilor sale si al esecului in afaceri.

L-am intrebat atunci :,,Ce este Dumnezeu?". El a raspuns : ,,Biblia ne spune ca Dumnezeu este Iubire". Un Dumnezeu al iubirii este raspunsul la toate problemele noastre.

J.Murphy

 .........

  Cateva ganduri :

1.Daca toata ziua ne vom ocupa gandurile cu tragediile din lume - molime, razboaie, foamete, crime, tragedii - vom cultiva gandurile negre, disperarea, vom atrage in viata noastra frica, manie, suparare, depresie.Sa recunoastem ca lumea este guvernata de ordinea divina, sa cultivam ganduri de iertare, de iubire si de pace pentu toti oamenii, si vom intra intr-un univers diferit.

2.Sa punem deoparte timp pentru a ne retrage in liniste interioara, sa examinam legile si principiile divine, sa ne orientam gandurile si inima catre Dumnezeu, sa iertam, sa nu judecam, si vom ajunge la o fire senina,si toate planurile noastre bune vor deveni realitate.

3.Fiecare om poarta in sine chipul lui Dumnezeu.Atunci cand cinstim si respectam chipul lui Dumnezeu din noi, vom face asta si pentru semenii nostrii.

4.Nimeni nu ne poate rani sentimentele, nimeni nu ne poate supara, decat daca ii permitem.Noi detinem (sau ar trebui sa detinem) controlul emotiilor si starilor noastre.

5.Orice gand si orice traire sunt, in final, o rugaciune.

Va doresc o zi minunata!