sâmbătă, aprilie 30, 2022

Jurnalul saptamanii { 2022: s.17/52 }

 

 

♥ PENTRU SAPTAMANA 17

25-30 aprilie 2022
 
 

♥ VREMEA...

a fost  destul de rece, a mai si plouat.Intr-o dimineata m-am trezit pe la 5, incepuse o furtuna cu tunete si trasnete, ziceai ca explodeaza avioane, asa niste bubuieli se auzeau :)).Dar gradinuta e fericita :)


♥ MA GANDESC ...

ca am avut o saptamana destul de spornica. Am reusit sa mai pun in gradina capsunile , fasole, flori, si am inceput sa fac curatenie generala si sa debarasez casa.Asta imi va lua destul de mult timp, fiindca sunt multe lucruri de sortat, nu stiu cand s-au adunat atatea.Mai ales haine, am si primit multe, dar trebuie sa sortez ce nu e potrivit pentru noi.
Deocamdata am varuit dormitorul nostru si al fetelor mici, urmeaza mici proiecte de curatenie si reamenajare.Vreau ca in perioada urmatoare sa ma ocup mai mult de casa, de organizare, sa aduc mai multa simplitate si cat mai putina risupa in viata noastra. Cand ne-am mutat in afara orasului visam la un trai mai simplu, mai organic, mai aproape de natura, dar viata mi-a luat-o inainte, ca sa zic asa :).Imi propun sa revin la gandurile de inceput :). 
Primul pas a fost facut - cu gradinuta, pe care imi propun sa o dezvolt in cativa ani, dar o sa fac despre asta o postare separata.

♥ UNUL DIN LUCRURILE CARE MI-A PLACUT SAPTAMANA ACEASTA... 

a fost sa varuiesc, imi place grozav mirosul de vopsea proaspata, peretii care devin alb imaculat si stralucitor, prospetimea care revine in casa.


♥ MA UIT/ASCULT... 
 
videoclipuri despre curatenie :))

 ♥ PLANURI PENTRU SAPTAMANA VIITOARE...

incepem scoala, serviciul, si va trebui sa ma organizez cat mai bine, ca sa pot face tot ce mi-am propus. Reorganizarea dormitorului celor mici implica ceva constructii :)).Camera este foarte mica, si a trebuit sa gasesc noi solutii pentru depozitarea hainelor, a jucariilor, a cartilor, a birourilor - fiindca cea mica incepe scoala din septembrie. Am incercat paturile suprapuse, dar nu merge, asa ca o sa facem niste paturi inaltate, sub care va exista un spatiu castigat. ♥ UN CITAT PREFERAT...
 
 

  ABIA ASTEPT SA ...
 
ma apuc de treaba :)

 ♥ O FOTOGRAFIE/MAI MULTE DE SAPTAMANA ASTA...
  
 Va doresc o saptamana minunata si multumesc pentru vizita!