duminică, iunie 12, 2022

Jurnalul saptamanii { 2022: s.23/52 }

 



♥ PENTRU SAPTAMANA 23

6-12 IUNIE 2022
 

♥ VREMEA...

a fost foarte placuta saptamana aceasta.A fost destul de cald, dar nu excesiv.A plouat suficient cat sa tina gradina fericita :) si cerul a fost mai mult innorat.
 

 

♥ MA GANDESC ...

la ce am de facut in urmatoarele luni.Nu se anunta vremuri prea vesele si e bine sa ne pregatim din timp pentru toamna si iarna care vor veni.Nu cred ca va veni foamete cum tot prezic astia pe la televizor, dar e clar ca totul s-a scumpit si se scumpeste in continuare, si puterea noastra de cumparare scade vertiginos.Iar criza, dar vom trece si de asta, cu ajutorul lui Dumnezeu.

♥ SUNT RECUNOSCATOARE PENTRU...

vremea asta asa de placuta.

♥ UNUL DIN LUCRURILE CARE MI-A PLACUT SAPTAMANA ACEASTA... 

ca s-a terminat scoala . Urmeaza examene la clasa a 8 a ...si apoi vacanta cu adevarat.
Succes tuturor copilasilor!
 

♥ MA UIT/ASCULT... 
 
nimic in special, am avut o saptamana foarte aglomerata.Am inceput sa ma uit la un serial coreean pe Netflix : ,,Clubul mamicilor verzi", dar mi s-a parut plictisitor de la un moment dat.
 

 ♥ PLANURI PENTRU SAPTAMANA VIITOARE...

... in continuare  debarasare, organizare, curatenie in casa si in curte.Am reusit sa eliberez inca o bucatica de teren care era acoperita de un morman de crengi.Urmeaza sa le tai, sa le toc si sa fac mulci. Intentionez sa fac o gradinuta in paie pe bucata asta, sper sa iasa ceva.
 Vreau sa ma ocup si de reorganizarea bucatariei, am in plan sa mut niste dulapuri, sa fac ordine in frigider si in camara, sa pun la congelator una-alta de prin gradina,


 ♥ UN CITAT PREFERAT...
 
 
 
 
 
Ea veghează la propășirea casei sale și pâine, fără să lucreze; ea nu mănâncă.
 
 Pilde 31:27
 
 

 ♥ IMI DORESC

sa crosetez ceva, n-am mai lucrat de mult.
 
 
 
  ABIA ASTEPT SA ...
 
ma organizez  si sa intru intr-o rutina.Lucrurile au fost cam haotice pe aici, in ultima vreme.Vreau sa reiau programul Fly Lady, care m-a ajutat foarte mult sa ma organizez. Gasiti AICI cateva articole traduse si adaptate de mine, voi reveni cu altele noi.
 
 
 
 ♥ O FOTOGRAFIE/MAI MULTE DE SAPTAMANA ASTA...