luni, octombrie 10, 2022

Caminul tau, un colt de rai! Resurse saptamana 2

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhvKk942fflDYUKo3Pwb1RKOkmfZBLpwWR2XhrMjVgyDCzTqm8lK-GyXcgYAQ336qqJefJlqqA1cavshiN57u65K1--Gvq7U_PD5ZZ5k6jOBgxrWZ20_FaDj1UEMYtfJavud2jB62VnCI7SUkdXL6pF0ajIv29LVUFiM_biahhb91G3NpALuyilkJqw/s705/oct22.jpg


SAPTAMANA 2 :
 10-16 octombrie
 
 FAC ORDINE
 
 Dezordinea din casa si din viata ne secatuieste de energie. O casa prea incarcata, lucrurile care nu ne mai folosesc, nu ne mai vin sau nu ne mai plac, dar pe care le pastram inghesuite peste tot ; tot felul de obligatii si probleme nerezolvate, negate sau ignorate, lasate in ,, coada de peste", relatiile toxice in care ne complacem - toate acestea ne rod psihic si sufleteste, ne umplu de stres si ne imbolnavesc.
Saptamana aceasta imi examinez casa si viata, si fac ordine
imi fac un plan de reorganizare si simplificare a casei,
imi analizez viata, fac o lista cu obligatiile si problemele amanate/nerezolvate si fac pasi spre eliminarea lor 
 
 Provocarea saptamanii
Alege un colt din casa unde domneste dezorganizarea si dezordinea, si pune-l la punct.Continua cu restul casei si cu problemele si relatiile din viata ta :).
 
 
♥  
 
 Sper sa va fie de folos articolele mele referitoare la ORGANIZAREA CASEI
 
♥  
 
Anul acesta am considerat ca e bine sa pun ordinea in a doua saptamana, fiindca ordinea ne ajuta sa ne linistim, sa ne limpezim, sa obtinem claritate in viata noastra.
Inca de la inceputul anului mi-am propus  sa fac o curatenie generala si sa organizez lucrurile din casa.O sa va spun la sfarsit de saptamana ce am reusit sa fac anul acesta, si ce am facut de-a lungul saptamanii :).
Revin in cursul zilei de azi si cu retrospectiva saptamanii trecute :)