joi, februarie 17, 2011

Spumă de ciocolată albă, cu ananas

Spuma de ciocolată e un desert delicios, rapid, și destul de ieftin. Până acum am făcut-o doar cu ciocolată amăruie sau cu lapte, și am vrut să văd cum iese cu ciocolată albă. Fiindcă spuma e destul de dulce, i-am adăugat fructe pentru o notă răcoroasă și plăcută.



Ingrediente:
  • 4 ouă
  • 1 lingură de zahăr
  • 200 ml smântână pentru frișcă
  • 1 plic întăritor de frișcă
  • 2 ciocolate albe 
  • ananas bucăți




 Ciocolata se rupe bucăți și se topește la bain- marie, sau la microunde.

Se separă ouăle. Gălbenușurile se freacă cu zaharul. Se încorporează ciocolata topită, apoi albușul batut spumă, și frișca bătută. Se toarnă în cupe sau pahare. Se adaugă ananasul bucăți (sau alte fructe). La servire i se pune un moț de frișcă :). Eu am presărat și câteva afine.

Poftă bună!

Vă doresc o zi frumoasă ,
Irina

luni, februarie 14, 2011

Și darul merge laaaa...






Astăzi e 14 februarie, ziua în care am spus că voi face tragerea la sorți pentru darul de blog. Întâi aș vrea să vă mulțumesc pentru toate gândurile frumoase pe care le-ați lăsat la comentarii. Mă bucur că pot împărtăși, după slabele mele puteri, un pic de bucurie și de frumusețe cu voi, mai ales în lumea asta care numai roooz nu e :)). 
Regret din toată inima că nu am 82 de cadouri, ca să trimit la fiecare câte unul :((.
Dar poate va veni și ziua aceea :).
Până atunci pachețelul va pleca laaa...



...autoarea comentariului cu numărul 34 !adică la Adriana! Dragă Adriana, aștept pe mail adresa ta.
Vă mulțumesc încă odată tuturor, și vă aștept la următorul dar de blog, pe care mă voi strădui să-l organizez cât mai curând.


Vă doresc o săptămână frumoasă ,
Irina