marți, septembrie 01, 2009

Organizarea unei camere de studiu

Multe idei pentru a organiza camera fetelor mi-au venit urmarind blogurile mamicilor care fac homeschooling. Fiind in general vorba despre familii mari, cu copii de varste diferite care invata acasa, ordinea si organizarea sunt un „trebuie”, daca vrei sa ramai sanatos mental :)).
Un lucru care mi s-a parut foarte practic este impartirea camerelor pentru copii in dormitor, camera de joaca si camera de studiu, pentru cine are spatiul necesar. Dar am vazut si solutii creative pentru case mai micute :).

Prima camera de homeschooling pe care am admirat-o mai de mult e cea creata de Tiany pentru cei patru baietei minunati pe care ii are :

Mi-a placut foate mult si camera gandita de Mommygirl , in special posterele de pe pereti


Si acesta mi-a placut foarte mult:



Aici gasiti peste 100 de linkuri catre bloguri ale mamicilor care si-au prezentat camera de homeschooling.
Vizionare placuta ! :)

Irina

Un nou an


E trecut de 1 (noaptea) si nu pot sa dorm. Pe la opt am culcat fetele, si am adormit si eu, dar in jur de 12 m-au trezit arsurile la stomac, funicaturile in picioare si alte senzatii neplacute de gravidoasa pe ultima suta de metri.

Daca tot nu dorm m-am gandit sa va urez „ La multi ani!” cu ocazia inceputului de an nou bisericesc.
Anul trecut pe vremea asta eram plina de avant organizatoric, anul asta n-am avut timp sa-mi propun nimic. Curatenia generala din casa e aproape gata, mai am de aranjat un dormitor, de sters geamurile si cam atat. Ma bucur ca nu mai e atat de cald, vremea e numai buna pentru copt vinete si ardei, dar din pacate nefavorabila uscarii covorului din sufragerie, pe care l-am dat la spalat :)). Imi doresc sa ajung la spovedit zilele acestea, si sa sfintim casa dupa ce terminam curatenia.

M-a luat somnul, asa ca inchei urandu-va un an binecuvantat, si o toamna frumoasa!

Irina