miercuri, octombrie 19, 2011

Yarn Along

Imi doream de mai de mult sa particip la „Yarn Along” de pe blogul lui Ginny, o mamica deosebita, cu sase copilasi. In fiecare miercuri cele care iubesc tricotatul/crosetatul si lectura sunt invitate sa posteze pe blogul lor, sau pe grupul de pe  flickr, o fotografie cu ce au pe andrele/croseta, si cu cartea pe care o citesc, si sa lase linkul la Ginny pe blog. Eu am mai multe proiecte in lucru, dar o sa va arat caciulita de toamna pe care am facut-o azi pentru Ilinca. Firul e de vis - lana 100%, extrem de fina, ca un puf (se numeste Tahki Yarns Taos), iar culorile m-au cucerit imediat.


Trebuie sa-i pun un nasturel, si e gata - pot sa citesc cateva pagini dintr-o carte despre tricotat, care imi place foarte mult.



 Va las cu un mic citat, si va doresc o seara placuta :) !

„ Stii ca tricotezi prea mult atunci cand comanzi pizza pentru cina ca sa ai mai mult timp de tricotat- chiar daca nu-ti place pizza deloc.Punctaj dublu daca ai facut asta de doua ori intr-o saptamana:”


Inca nu mi s-a intamplat, dar ma gandesc serios la asta, poate termin salul pe care il lucrez :)). Si oricum, mie imi place pizza :))

update: caciulita finalizata, pe capul bebeficiarei :)



Irina