luni, octombrie 24, 2011

Dar de toamna, dar de blog- la cine merge darul

  Buna dimineata! cred ca toata lumea asteapta cu nerabdare tragerea la sorti, asa ca m-am straduit sa nu intarzai prea mult :). Intai si intai va multumesc pentru toate comentariile pe care le-ati lasat, si pentru toate aprecierile si toate cuvintele frumoase. Ma bucur ca ce scriu aici e de folos - asta inseamna ca n-am pierdut timpul :). 
Cred ca noi femeile trebuie sa ne sustinem si sa ne incurajam intre noi, pentru a creste duhovniceste si pentru ne indeplini cat mai bine misiunea noastra de sotii, mame si gospodine. Internetul ne poate ajuta foarte mult la acest lucru, si depinde de noi sa il folosim cu intelepciune si buna masura.
   Revenind la darul de blog - au fost 62 de persoane care au comentat la postare, si n-am lasat pe nimeni pe dinafara :). Am facut tragerea la sorti cu random.org , si darul va pleca spre persoana care a lasat comentariul cu nr. 48, adica spre Petronela. Draga Petronela, te rog sa-mi trimiti pe email adresa ta!


Va multumesc pentru participare, si o sa ma stradui ca lunar sa am un dar de blog - pentru a bucura macar o persoana :). Stiu ce fericita am fost eu cand am primit cate un cadouas de la cititoare ale blogului, sau de la alte blogerite, si vreau sa daruiesc si altora aceeasi bucurie, in masura posibilitatilor,
dupa cuvantul Evangheliei :


„să vă aduceţi aminte de cuvintele Domnului Iisus, căci El a zis: Mai fericit este a da decât a lua.”
(Faptele Apostolilor 20:35 )


Va doresc o saptamana frumoasa!
Irina