duminică, aprilie 08, 2012

Decoratiune pentru masa de Pasti- gradina Invierii

   Ideea de a face ca decoratiune pentru masa de Pasti o „ gradina a Invierii” am gasit-o pe net, si mi-a placut foarte mult. In locul decoratiunilor cu iepurasi, care n-au nici o legatura cu intelesul religios al Sarbatorii,
 putem realiza impreuna cu copiii aceasta micuta gradina, a carei piesa centrala e mormantul gol a lui Hristos. 

https://wearethatfamily.com/2012/03/diy-mini-resurrection-garden/




https://thefrugalhomemaker.com/2012/04/06/friday-fun-frugal-finds-an-easter-garden-tutorial/
  Maine am de gand sa caut materialele necesare pentru gradinuta de Pasti, si sa speram ca va creste iarba intr-o saptamana :).
Ce spuneti, va tenteaza ideea?
 
                                                                              Irina

Duminica, ziua Domnului...

Cinstiti zilele Mele de odihna, ca sa fie semn între Mine si voi, ca sa stiţi ca Eu sunt Domnul Dumnezeul vostru.
                                                               (Iezechiel 20:20 )

sursa :google

 O, oare când ne vom îndepărta duhurile de lucrăturile înfumurate dar neputincioase ale lumii acesteia şi le vom întoarce către Muntele cel ceresc, către Împăratul Hristos? O, când ne vom pune toată nădejdea noastră în El? 
 Sufletul nostru Îl caută pe Izbăvitorul păcatului şi al morţii, pe care lumea întreagă nu-l poate întrece prin propriile osteneli. Hristos este acest Izbăvitor. Sufletele noastre sunt flămânde şi însetate de Împăratul smerit dar întru putere mare: smerit întru puterea Sa, dar puteric întru smerenia Sa, sufletele noastre Îl caută pe Împăratul care este prietenul fiecăruia dintre noi, pe Împăratul a cărui împărăţie nu are margini şi a cărui dragoste pentru oameni nu se poate măsura. Acesta este Împăratul, Domnul nostru Iisus Hristos. De aceea, noi toţi strigăm către El:
 “Osana! Osana!” Lui să-I aducem slavă şi laudă, dimpreună cu Tatăl şi cu Duhul Sfânt – Treimea cea deofiinţă şi nedespărţită, acum şi pururea şi-n vecii vecilor. Amin.

Sf. Nicolae Velimirovici - Predica la Florii

Va doresc o duminica placuta!
Irina