sâmbătă, august 31, 2013

Mozaicul lunii august

Astazi se incheie vara, si intr-un fel regret, fiindca odata cu ea s-a incheiat si concediul meu :(((. 
Pe de alta parte ma bucur ca am avut o vara frumoasa si bogata, care intr-un fel nu e gata, fiindca mai e pana incepe scoala.


Luna aceasta a fost destul de plina - ne-am plimbat prin imprejurimi, m-am bucurat de rasaritul si de apusul soarelui, am redescoperit m-rea Comana si peisajele  minunate din Delta Neajlovului (va recomand o vizita, mai ales ca la mrea Comana se gaseste si o icoana facatoare de minuni a Sf. Nicolae), am terminat de crosetat salul meu in culori de mare tropicala si am inceput un proiect nou (o sa vi-l arat miercuri la Yarn Along), am facut salata din rosiile noastre super-bio :)), dulci si aromate  nechimizate (am avut zece  rasaduri 
no- name, destul de productive si bunute la gust- anul viitor sper sa fim mai vrednici ), am citit cateva carti noi, si in general ne-am bucurat de darurile simple pe care Dumnezeu ni le-a pus la indemana.
Voi cum ati petrecut luna aceasta?


13 comentarii:

  1. Minunate pozele!
    Blănoasa voastră e foarte frumoasă, cred că e super-încântată de căsuţă şi de noua libertate! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daaa...imi aduce soareci vii ca sa imi arate cat de mult ma iubeste :)). Sa vezi cum ii admiram cocotata pe o mobila :))

      Ștergere
  2. Foarte frumoase amintiri de vară!
    Mulţumesc frumos.
    Cu mult drag,


    Cred că voi participa şi eu

    RăspundețiȘtergere
  3. Minunata idee. Multumesc, Irina!

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca as sti cum se face tehnic mozaicul acesta, tot ar fi o treaba. As posta si eu.Si rosiile noastre bio au fost dulci, am facut si ceva suc de rosi din ele, insa si un pic manate, strambe, turtite....

    RăspundețiȘtergere
  5. Ghindaa, e simplu, foloseste bighugelabs.com sau picassa.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc.Voi incerca cand voi avea timp

    RăspundețiȘtergere
  7. sau photoscape care e tot free

    RăspundețiȘtergere
  8. sau PhotoScape care e tot free

    da, s-a dus vara, deja stau cu sosete in casa.

    RăspundețiȘtergere
  9. Luna august mi-a adus multe bucurii! Am fost in concediu si am vizitat locuri minunate si pline de istorie(am ajuns si la casa Maicii Domnului din Efes unde mi-am pus o dorinta, de fapt mai multe :D), am citit o carte si mi-am mai pus in ordine gindurile. Am mincat multe fructe si legume, mai ales ca la inceput a fost post si am primit cu bucurie vizita unei prietene pe care nu am mai vazut-o de 4 ani!
    Indraznesc sa particip si eu la mozaicul lunii septembrie, asa ca dau fuguta sa pun acumulatorii la incarcat! Vedem ce va iesi cind lansezi provocarea, la sfirsit de luna! Multumesc si spor in toate!

    RăspundețiȘtergere
  10. In August am facut o mica excursie pana la Pestera Ursilor si cam atat. August nu a fost o luna prea buna fiindca am prin o gripa urata ce m-a tinut in casa :((

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu am stiut ca este si o colectie ... data viitoare o sa intru si eu....

    RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.