duminică, noiembrie 10, 2013

Noiembrie, luna multumirii : ziua 10

sursa
 
When you arise in the morning, think of what a precious privilege it is to be alive- to breathe, to think, to enjoy, to love-then make that day count!”
  Steve Maraboli
Cand te trezesti dimineata gandeste-te ce privilegiu pretios este sa fii in viata- sa respiri, sa gandesti, sa te bucuri, sa iubesti- apoi fa ca acesta zi sa insemne ceva!
.......

De meditat si de notat...au trecut noua zile de cand te stradui in mod constient sa fii mai multumitoare. A fost greu?Au fost momente cand n-ai gasit macar un lucru mic pentru care sa fii recunoscatoare, si nu ai putut sa simti nici un pic de multumire?Daca ai simtit aceste lucruri, nu te descuraja, nu fii dezamagita- zilele nu pot fii toate roz. Dar tocmai pentru aceste zile grele, triste, avem nevoie mai mult de recunostinta. Incearca sa fii recunoscatoare pentru lucrurile mici- parfumul cafelei proaspat pregatite, zambetul celor dragi sau pur si simplu fiindca esti in viata.Petrece azi un minut, doua in care sa savurezi o placere simpla, si apoi multumeste din inima pentru ea!